Βουίζει η Σερβία πως ο Μάριν κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα

Η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να κλείσει τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Βουίζει η Σερβία πως ο Μάριν κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα

Σε λίγες ώρες εκπνέει η θερινή μεταγραφική περίοδος και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Εκτός από αυτούς που θα έρθουν στο μεγάλο λιμάνι είναι αρκετοί και εκείνοι που θα φύγουν. Εδώ και μερικές ώρες βουίζει η Σερβία πως ο Ερυθρός Αστέρας κλείνει τον Μάρκο Μάριν.

Για τον Ολυμπιακό είναι βραχνάς ο Γερμανός μεσοεπιθετικός και το βαρύ του συμβόλαιο. Μέχρι τώρα η φημολογία για το μέλλον του ήταν έντονη, αλλά φτάσαμε 31 Αυγούστου και ο Μάριν είναι ακόμα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει δείξει ενδιαφέρον από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως αδυνατούσε να σηκώσει το βάρος του συμβολαίου του.

Η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League αλλάζει τα δεδομένα και για τον Μάρκο Μάριν. Σύμφωνα με τα σερβικά δημοσιεύματα οι πρωταθλητές Σερβίας είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο που θέλει για να φύγει από τον Πειραιά.

Αυτή τη στιγμή οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και ο Μάρκο Μάριν να αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις με το συγκεκριμένο θέμα και η μετακίνηση του Μάριν στον Αστέρα να ολοκληρωθεί και τυπικά.