Δανεικός στον ΠΑΣ ο Ευαγγέλου

Ανακοινώθηκε η μετακίνηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Ηπείρου.

Δανεικός στον ΠΑΣ ο Ευαγγέλου

Δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς και ήταν αποφασισμένο πως θα παραχωρούνταν δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο λόγος για τον Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν ήταν στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή του δανεισμού για δύο χρόνια. Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό και όπως αναφέρει υπάρχει και οψιόν αγοράς.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης του Στέφανου Ευαγγέλου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, για 2 χρόνια με option αγοράς.

Ο Ευαγγέλου είναι 20 χρονών, παίζει ως αμυντικός και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για την ομάδα νέων του Πανιωνίου, στον Παναθηναϊκό και στις ομάδες νέων της Εθνικής μας ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα.