Η πίστη σε Μασούρα και οι Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ

Εάν ο Γκάρι Ροντρίγκες αυτήν τη στιγμή φαντάζει το μεγάλο φαβορί για μία θέση στα άκρα της επίθεσης, έχει ενδιαφέρον τι γίνεται με τους υπόλοιπους.

Η πίστη σε Μασούρα και οι Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ

Το έχουμε γράψει ξανά, ο Μπόουλερ και ο Ντε Λα Φουέντε αν και ήταν στον Ρέντη όλο αυτό το διάστημα, θα πρέπει να το παλέψουν αρκετά για να κερδίσουν τον Μίτσελ.

Πρόκειται για δύο παίκτες που αν μη τι άλλο έχουν προσόντα και αποκτήθηκαν, διότι στον Πειραιά πίστευαν ότι θα έδιναν το κάτι παραπάνω. Μέχρι τώρα δεν τα έχουν καταφέρει και φαίνεται να έχουν μείνει πιο πίσω στην ιεραρχία των εξτρέμ.

Φυσικά είναι δύο παιδιά που ο Μίτσελ σκοπεύει να τους δώσει ευκαιρίες. Αυτήν τη στιγμή μοιάζουν να είναι πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Ένας παίκτης για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Ισπανός προπονητής είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Στον 59χρονο κόουτς αρέσουν οι παίκτες οι οποίοι κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ο Έλληνας διεθνής έχει και το σκοράρισμα, ενώ δίνει πολύ σημαντικές βοήθειες και ανασταλτικά. Για τον Μασούρα θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης-εργαλείο και σκοπεύει να τον αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Το θετικό με τον Μασούρα είναι πως προέρχεται από το γκολ με τον Άρη και αυτό που πέτυχε με την Εθνική. Είναι ποδοσφαιριστής που η ψυχολογία του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και αυτήν τη στιγμή είναι σε καλή φάση με τα δύο του γκολ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ