Πάρντιου: «Έχω εκπλαγεί από τον Βόλο, πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Άλαν Πάρντιου ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Βόλο.

Πάρντιου: «Έχω εκπλαγεί από τον Βόλο, πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε»

Ο Άλαν Πάρντιου παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA με αφορμή τον αγώνα του Άρη με τον Βόλο την Κυριακή (2/10, 19:30) για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως περιμένει την αναμέτρηση με τον Βόλο: «Έχω εκπλαγεί από την αγωνιστική ποιότητα του Βόλου και την ικανότητά του ειδικά στην επίθεση. Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επομένως, εμείς πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Γενικώς, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλέψαμε καλά με τους παίκτες που ήταν εδώ στο διάστημα της διακοπής, ενώ και οι διεθνείς επέστρεψαν σε καλή κατάσταση. Έχουν προκύψει δύο προβλήματα, όμως, στο διάστημα της διακοπής. Ο Ντουκουρέ και ο Μπράμπετς είναι εκτός, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν».

Για το πως σκοπεύει να καλύψει τα πολύ σημαντικά κενά που αφήνουν στις θέσεις τους οι Ντουκουρέ και Μπράμπετς: «Έχουμε βάθος ως ομάδα και πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε τα κενά τους όπως πρέπει. Ο Ντουκουρέ δεν έπαιξε και εναντίον του Ολυμπιακού κι όμως νικήσαμε. Αυτό αποδεικνύει ότι πράγματι έχουμε βάθος».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Άρη το να νικήσει στον Βόλο, με δεδομένο ότι αυτή την αγωνιστική συγκρούονται οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Βασικό για εμάς είναι να νικήσουμε τον Βόλο, που είναι δύσκολος αντίπαλος και θέλει να διεκδικήσει θέση εξόδου στην Ευρώπη. Να μην λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο».

Για το διάστημα της διακοπής κι αν κρίνει ότι έγιναν όλα όσα έπρεπε: «Κάθε μέρα που δουλεύουμε, κερδίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε αυτό το διάστημα».

Για το αν νιώθει ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας: «Κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει ακόμη για μένα, όπως ο Ζερβίνιο και ο Ματέο Γκαρσία, οι οποίοι με έχουν εντυπωσιάσει στις προπονήσεις όλη αυτή την εβδομάδα. Τους περιμένω κι αυτούς. Γενικώς, έχουμε παίκτες ποιοτικούς, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις απουσίες μας με επιτυχία».