Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ με Χάμες ενόψει Ατρομήτου

 Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει μία μικροενόχληση στη γάμπα και ο Μίτσελ δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του με τον Ατρόμητο, εφόσον δεν είναι 100% καλά.

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ με Χάμες ενόψει Ατρομήτου

Ο Μίτσελ ανέφερε σε ισπανικό Μέσο ότι ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε με έναν μικροτραυματισμό από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Κολομβίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ πράγματι έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στη γάμπα (έχει μία φλεγμονή) που δεν δείχνουν ιδιαίτερα ανησυχητικές. Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα ρισκάρει τη συμμετοχή του με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (2/10, 16.00), εφόσον δεν είναι 100% καλά.

Θα επανεξεταστεί φυσικά ο Χάμες και ο Ισπανός προπονητής θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα τον βάλει σε πρώτη φάση στην αποστολή ή όχι.

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίτσελ δεν έχει καμία διάθεση να ρισκάρει με κανέναν ποδοσφαιριστή του αν δεν είναι απολύτως καλά. Το παραδέχτηκε άλλωστε και για τον Μαρσέλο, ότι θα μπει σε ρυθμούς αγώνες μόνο όταν βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας και όταν δεν θα υπάρχει έστω και μία μικρή ένδειξη ότι μπορεί να υποστεί κάποιον μυικό τραυματισμό.