Ολυμπιακός: Το «στοίχημα» του Μίτσελ να μην ανοίξει ξανά κουβέντα για δεξί μπακ

Ενώ όλα τα... φώτα έχουν πέσει πάνω στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και στις απουσίες στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμών (Μπα, Ρέτσος), έχει περάσει στο περιθώριο η κουβέντα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Το «στοίχημα» του Μίτσελ να μην ανοίξει ξανά κουβέντα για δεξί μπακ

Είναι λογικό τα περισσότερα βλέμματα να έχουν πέσει τις τελευταίες ώρες σε δύο ζητήματα στον Ολυμπιακό. Το ένα φυσικά αφορά την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και το δεύτερο το θέμα που έχει προκύψει με τους στόπερ λόγω των τραυματισμών του Μπα και του Ρέτσου. Με Ατρόμητο και Καραμπάχ θα πάει σίγουρα με Σωκράτη και Σισέ, με την ελπίδα φυσικά για τον Μίτσελ να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός και αναγκαστεί να πάει σε λύσεις ανάγκης τύπου Εμβιλά σε δύο κρίσιμα ματς. Ενδεχομένως και με τον ΟΦΗ να δούμε τους Παπασταθόπουλο και Σισέ.

Κάπου εδώ, όμως, τελειώνει η κουβέντα για το κέντρο της άμυνας. Θεωρούμε ότι μπήκε στο περιθώριο μία συζήτηση που είχε ξεκινήσει δικαιολογημένα πριν από μία εβδομάδα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Σίμε Βρσάλικο δεν πείθει μέχρι στιγμής και προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι όποτε παίζει βασικός, γύρω στο 60’ κάνει νόημα στον πάγκο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Επίσης, ο Άβιλα είναι ένας μπακ που θυμίζει... παλμογράφο, καθώς δεν βγάζει την απαιτούμενη διάρκεια στις καλές εμφανίσεις. Την ίδια στιγμή προέκυπτε επιστροφή του Κένι Λαλά στην πρώτη ομάδα, αλλά εν τέλει ξαναγύρισε στον Ολυμπιακό Β’. Ακόμα και στην πρώτη, όμως, να παρέμενε, λόγω του «παροπλισμού» του το καλοκαίρι, θα καθυστερούσε να έμπαινε στην αγωνιστική «εξίσωση».

Σίγουρα για τον Μίτσελ είναι ένα «στοίχημα» η περίπτωση του Βρσάλικο, γιατί ο Κροάτης υποτίθεται αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά, καθώς εκείνος είναι που έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο λιμάνι και κατ’ επέκταση οι απαιτήσεις είναι τεράστιες.

Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει, αν θα χρειαστεί να ξαναγίνει συζήτηση για το δεξί άκρο της άμυνας ή για κάποιες τροποποιήσεις με... ορίζοντα φυσικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.