Ολυμπιακός: Η… κούρσα για το «9» και ο Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με τον Μίτσελ στον πάγκο του και έχει ενδιαφέρον σε ποιον επιθετικό θα καταλήξει ο Ισπανός προπονητής.

Ολυμπιακός: Η… κούρσα για το «9» και ο Μπακαμπού

Αυτές τις ημέρες κάνει διάφορες δοκιμές στον Ρέντη ο Μίτσελ. Βέβαια, κάποιες γίνονται αναγκαστικά λόγω και των απουσιών παικτών με τις εθνικές ομάδες. Από την άλλη, όμως, για κάποιες θέσεις έχουν φανεί ορισμένα πράγματα.

Συγκεκριμένα, για την επίθεση έχει ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση ο Ισπανός προπονητής. Σε πρώτη φάση αυτό που προκύπτει από τις καθημερινές προπονήσεις στον Ρέντη είναι ότι ο Μίτσελ έχει δώσει προβάδισμα στον Μπακαμπού. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έχει ένα προβάδισμα έναντι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, κάτι που προκύπτει και από τον τρόπο που τους χρησιμοποιεί ο Μίτσελ στις προπονήσεις.

Δηλαδή, αυτήν τη στιγμή, εάν δεν προκύψει κάτι τις επόμενες μέρες και δεν υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, με τον Ατρόμητο τον πρώτο λόγο τον έχει ο Κονγκολέζος. Ο 31χρονος επιθετικός έχει κερδίσει τον Μίτσελ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τον γνώριζε καλά.

Θεωρεί πως μπορεί να του δώσει σημαντικές λύσεις στο γκολ εκεί που ο Ολυμπιακός είχε θέμα μέχρι τώρα. Το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β' μπορεί να μην ήταν το πλέον αξιόπιστο παιχνίδι για συμπεράσματα, αλλά ο Μπακαμπού έδειξε "ζεστός" σκοράροντας δύο φορές.

Φυσικά και δεν αποτελεί κριτήριο για τον Μίτσελ η εικόνα του παίκτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά το τι του δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κάποιο παράπονο από τον Ελ Αραμπί για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο 59χρονος κόουτς.