Ολυμπιακός: Και με Καραμπάκ πάει με δίδυμο Σισέ - Παπασταθόπουλο

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ούτε στο ματς του Ολυμπιακού με την Καραμπάκ την Πέμπτη (6/10) και ο Μίτσελ θα πάει πάλι με Σισέ - Παπασταθόπουλο.

Ολυμπιακός: Και με Καραμπάκ πάει με δίδυμο Σισέ - Παπασταθόπουλο

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους Ρέτσο και Μπα οδηγούν τον Μίτσελ σε... μονόδρομο. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και θα πάει με δίδυμο Σισέ - Παπασταθόπουλο, όχι μόνο στο ματς της Κυριακής (2/10, 16.00) με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, αλλά και με την Καραμπάκ την παραπάνω Πέμπτη (6/10, 22.00). Σε ένα ματς δηλαδή που - κακά τα ψέματα - είναι ένας «τελικός» για τον Ολυμπιακό στο φετινό ευρωπαϊκό του «οδοιπορικό».

Ο Ουσεϊνού Μπα που έχει μυικό τραυματισμό στη γάμπα, δεν προλαβαίνει ούτε το ματς με τους Αζέρους και πλέον δίνει αγώνα δρόμου για να είναι σε θέση να βοηθήσει με τον ΟΦΗ την παραπάνω Κυριακή (9/10, 16.00).

Οι Σισέ και Παπασταθόπουλος έχουν παίξει αρκετές φορές μαζί και είναι η ώρα να βγουν μπροστά για τον Ολυμπιακό. Ειδικά ο Σωκράτης, ο οποίος με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο, είχε εξελιχθεί σε μία από τις τελευταίες του επιλογές στην ιεραρχία των στόπερ.

Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία για να δείξει στον Μίτσελ ότι μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο.

Κατά τ’ άλλα, για τον Παναγιώτη Ρέτσο θα δούμε από βδομάδα σε πόσο καιρό θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ έκανε λόγο για απουσία μάξιμουμ 15 ημερών. Τί σημαίνει αυτό; Ότι συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» την παραπάνω Κυριακή (9/10).