Ολυμπιακός: Τα… ζόρια του Μίτσελ

Ο Μίτσελ την Κυριακή θα ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Ολυμπιακός: Τα… ζόρια του Μίτσελ

Την Κυριακή το απόγευμα ο Μίτσελ θα κάνει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φόρμα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες. Ο Μίτσελ αυτή τη φορά έχει αναλάβει τους πρωταθλητές σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και καλείται να τους βγάλει από αυτή τη θέση στην οποία έχουν έρθει.

Πρώτα απ' όλα ο κόουτς έχει να λύσει τα αγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Πειραιά και τα οποία είναι γνωστά και έχουν να κάνουν τόσο με το ανασταλτικό κομμάτι όσο και με το δημιουργικό.

Δεν του φτάνουν, όμως, όλα αυτά και η ψυχολογία της ομάδας που δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα έχει να αντιμετωπίσει και τις αρκετές απουσίες. Ο Ολυμπιακός από την αρχή του καλοκαιριού έχει δει ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός και το πρόβλημα είναι πως όλα αυτά συνεχίζονται ακόμα και τώρα.

Ακόμα και την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει χάσει παίκτες. Ο πρώτος ήταν ο Ρέτσος που θα μείνει εκτός και ο δεύτερος Μπα που επίσης μένει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού. Ακόμα είναι στο… περίμενε για τον Βατσλίκ που λογικά δεν θα τον έχει με τον Ατρόμητο και αναμένει την επιστροφή του Ουί Τζο για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.