Μπέος: «Δεν θα πάω στα εγκαίνια της OPAP Arena γιατί θα σερβίρουν... φακές με ρέγγα και δεν τρώω»

Διαβάστε όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον «Metropolis 95.5». 

Μπέος: «Δεν θα πάω στα εγκαίνια της OPAP Arena γιατί θα σερβίρουν... φακές με ρέγγα και δεν τρώω»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου αναφέρθηκε στον Κούτσια και στους λόγους που δεν έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να τον δω σε δύο προπονήσεις ακόμη. Τον είδα δέκα λεπτά με τον Ιωνικό. Η πρώτη μου εκτίμηση είναι αυτό που είπα και στον Δουβίκα. «Αν δεν παίξεις εθνική Ελλάδας θα είσαι μαλ…» Δεν ξέρω πως έπαιζε ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ και δεν έπαιζε ο Κούτσιας. Θα τρελαθώ. Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα ακόμη.

Εδώ δεν μπαίνουν ούτε στο γήπεδο οι μπαμπάδες και οι θείοι, γιατί οι γονείς από αγάπη κάνουν κακό στα παιδιά. Αφήστε τα αυτά… Υπάρχει μία ζοφερή κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ακούστε αυτά που θα πω στην ΓΣ της ΕΠΟ.»

Για το αν θα πάει στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς OPAP Arena»: «Δεν θα πάω στα εγκαίνια της OPAP Arena γιατί θα σερβίρουν... φακές με ρέγγα και δεν τρώω. Πλάκα κάνω. Δεν θα πάω γιατί το πρόγραμμα μου έχει υποχρεώσεις με τον Δήμο Βόλου και είναι πιεσμένο.

Εχω ραντεβού στην Αθήνα με τρεις υπουργούς για την πόλη μου, έχω να πάω και στο Πήλιο. Η πρόσκληση είναι κίνηση πολιτισμού. Θα πάει ο Σαββίδης από την Ρωσία; Αλλο να πάει ο πρόεδρος και άλλο ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο Γκαγκάτσης). Είναι καλό, πάντως, να γίνονται τέτοια γήπεδα και τέτοιες επενδύσεις. Πριν από τα γήπεδα θα έπρεπε να φτιαχτούν και άλλα πράγματα...».

Για το ότι δεν έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς του Αρη: «Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες αξίες στην ζωή. Παίζουμε χρονικά με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όσα εισιτήρια ζητήσουν θα τα πάρουν. Υπάρχει μία κερκίδα 5.200 και όσα χρειαστούν θα τα δώσουμε.

Με τον Άρη υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Πέρσι δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και η ΠΑΕ Βόλος, βάσει της διάταξης, έφαγε ένα πρόστιμο που το πλήρωσε. Επίσης έγιναν ζημιές και είμαστε στα δικαστήρια με την ΠΑΕ Άρης και διεκδικούμε το ποσό. Έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση.

Θεωρώ ότι από την στιγμή που υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα και δεν φρόντισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης να βρεθεί μία λύση, έστω να πέσει ένα τηλέφωνο, δεν πρέπει να δώσω. Είχα καλές σχέσεις, πλέον δεν έχω με τον κ. Καρυπίδη. Υπάρχει εκκρεμοδικία, όχι οφειλή. Το θέμα θα έπρεπε να λυθεί πριν πάμε στα δικαστήρια.

Στο γήπεδό μας εμείς αποφασίζουμε ποιον φιλοξενούμε και αν εκτιμούν την φιλοξενία. Ως δήμαρχος με σύμφερε να έρθουν, θα είχε και τζίρο η πόλη μου. Αλλά επειδή εκκρεμούν αυτά τα πράγματα και δίπλα στους υγιείς φιλάθλους μπαίνουν και κάποιοι πρόθυμοι να δημιουργήσουν πρόβλημα, φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά».