Ολυμπιακός: Τα γκολ του Αμπουμπακάρ που αλλάζουν τη ψυχολογία του

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει σκοράρει δύο φορές με την Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του.

Ολυμπιακός: Τα γκολ του Αμπουμπακάρ που αλλάζουν τη ψυχολογία του

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να φανεί στον Ολυμπιακό. Έχει παίξει ελάχιστα, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα η παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά να έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φαίνεται διατεθειμένος να καταθέσει τόσο απλά τα όπλα. Αντίθετα δείχνει αποφασισμένος να το παλέψει και ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή στον πάγκο του.

Ο Μίτσελ δεν έχει δει τον Αμπουμπακάρ στις προπονήσεις, αφού όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία εκείνος είχε φύγει για την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ο Καμαρά με τις εμφανίσεις του με το εθνόσημο στο στήθος φωνάζει «παρών» σε μία προσπάθεια να αλλάξει τη μοίρα του.

Στο παιχνίδι με το Μπενίν που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου πέτυχε ένα γκολ και χάρισε τη νίκη στη Μαυριτανία. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπαιξε βασικός και στον αγώνα με το Κονγκό σκοράροντας ξανά. Σε αυτό το παιχνίδι ο «Αμπού» πέτυχε γκολ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κάπως έτσι ο Καμαρά με αυτά τα δύο γκολ γυρίζει στον Ρέντη με ανεβασμένη ψυχολογία και αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες του. Ξέρει ότι η αποστολή του δεν θα είναι απλή, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τόσο εύκολα τη μάχη. Φυσικά τα ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν όταν ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα έχει άποψη και ο Μίτσελ.