ΑΕΚ: Άρνηση Μανωλά - Σαβέφσκι να βρεθούν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, δεν προσκλήθηκε ο Τσιάρτας!

Μεταξύ των μεγάλων μορφών της ιστορίας της ΑΕΚ που την προσεχή Παρασκευή θα βρεθούν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα είναι ο Στέλιος Μανωλάς κι ο Τόνι Σαβέφσκι που απάντησαν αρνητικά στην πρόσκληση τους, αλλά κι ο Βασίλης Τσιάρτας, που δεν προσκλήθηκε...

ΑΕΚ: Άρνηση Μανωλά - Σαβέφσκι να βρεθούν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, δεν προσκλήθηκε ο Τσιάρτας!

Τα...ντεσού των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνονται, αργά αλλά σταθερά, γνωστά.

Κομβικό τμήμα στην γιορτή της ΠΑΕ για την επάνοδο στο «λίκνο» του συλλόγου έχουν οι τιμητικές εκδηλώσεις για τους παλαίμαχους.

Μια σειρά απ' αυτούς θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον σύλλογου, αφού αποδέχθηκαν, ασμένως, τις προσκλήσεις τους.

Πρόκειται για τους Κώστα Νεστορίδη, Θωμά Μαύρο, Μίμη Παπαϊωάννου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντέμη Νικολαΐδη, Ηλία Ατματσίδη, Βασίλη Δημητριάδη, Λάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη.

Αντίθετα δύο εμβληματικές μορφές του παρελθόντος της «Ένωσης» απάντησαν αρνητικά στις προσκλήσεις τους.

Πρόκειται για τον Στέλιο Μανωλά και τον Τόνι Σαβέφσκι.

Ο παλαίμαχος αμυντικός (και πρώην προπονητής) της ΑΕΚ προσκλήθηκε κανονικά από την ΠΑΕ για να βραβευτεί, αλλά ο ίδιος επικαλέστηκε υποχρεώσεις στη Νάξο την ημέρα εκείνη.

Είναι πάντως κοινό μυστικό ότι για μερίδα του κόσμου της ομάδας είναι ανεπιθύμητος για το ρόλο του στο να πάει ο ανιψιός του Κώστας στον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Τόνι Σαβέφσκι ο οποίος, επίσης δέχθηκε πρόσκληση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά απάντησε αρνητικά, αφού συνηθίζει να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Τέλος, κάτι διαφορετικό ισχύει για τον Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος δεν προσκλήθηκε από την «Ένωση» λόγω των όσων έχουν γίνει με εκείνον τον τελευταίο χρόνο και τις δημόσιες τοποθετήσεις του που έρχονται σ' ευθεία αντίθεση με τα πολιτικά φρονήματα μεγάλους μέρους της κερκίδας της «Ένωσης»…

Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν προχώρησε τελικά η πρόσληψη του ως τεχνικός της ΑΕΚ Β'...