Ολυμπιακός: Σαμασέκου το «κλειδί», Ρέαμπτσιουκ το προβάδισμα

Τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μάλι ολοκλήρωσε χθες ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα πιθανότατα αύριο.

Ολυμπιακός: Σαμασέκου το «κλειδί», Ρέαμπτσιουκ το προβάδισμα

Ο 26χρονος άσος είναι ένας παίκτης που τον περιμένει πώς και πώς ο Μίτσελ στις προπονήσεις. Θεωρεί πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στη φετινή ομάδα. Συγκεκριμένα, με τον Σαμασέκου θέλει να «δέσει» την άμυνά του και να διορθώσει την ανασταλτική εικόνα του Ολυμπιακού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα δώσει και πολλές ανάσες στον Εμβιλά, ο οποίος παίζει ασταμάτητα και είναι ο παίκτης που πάνω του στηρίζονται τα πάντα.

Το σημαντικό με τον Σαμασέκου είναι πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού έχει παίξει με τη Χόφενχαϊμ και έχει παιχνίδια στα πόδια του. Γρήγορα θα μπει στην εξίσωση των αγώνων και δεν αποκλείεται να τον δούμε και με τον Ατρόμητο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει από την εθνική του ομάδα.

Προβάδισμα ο Όλεγκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει δεχτεί σκληρή κριτική. Έχει κάνει και λάθη, αλλά από την άλλη είναι ένας παίκτης με συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του εδώ και σχεδόν μία διετία. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί την κούρασή του και σε πολλές περιπτώσεις έχει φανεί ότι ο Όλεγκ έπαιρνε τις λάθος αποφάσεις εξαιτίας του… θολωμένου του μυαλού.

Ο Μολδαβός μπακ αυτές τις ημέρες που έμεινε στον Ρέντη είχε την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του. Πήρε ανάσες, δούλεψε με την ομάδα και ο Μίτσελ αυτόν έχει σε προτεραιότητα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτός έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, με τις λύσεις έτσι κι αλλιώς να είναι περιορισμένες.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ