Ολυμπιακός: Η ώρα του Σωκράτη να βγει μπροστά

Οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας είναι περιορισμένες για τον Ολυμπιακό και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος καλείται πλέον να βγει μπροστά.

Ολυμπιακός: Η ώρα του Σωκράτη να βγει μπροστά

Ο Κώστας Μανωλάς δεν υπάρχει πια στον Ρέντη, αφού συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Σάρτζα. Λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του 31χρονου στόπερ στα Εμιράτα ήρθε ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου.

Όπως σας είχε γράψει το «ΦΩΣ» ο 24χρονος στόπερ είχε χτυπήσει στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β' και τελικά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά όσο φάνηκαν στην αρχή με το πόδι ζεστό. Θα μείνει εκτός σίγουρα για δέκα ημέρες.

Το θέμα είναι από εδώ και στο εξής τι γίνεται. Ο Ολυμπιακός μένει με Σισέ, Μπα και Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας του. Οι λύσεις του Μίτσελ είναι περιορισμένες, αλλά και πράγματα ξεκάθαρα από εδώ και στο εξής. Σισέ και Μπα έχουν παίξει τα περισσότερα ματς, αλλά από πλέον και ο Παπασταθόπουλος πρέπει να μπει στην εξίσωση.

Από την πρώτη στιγμή ο Μίτσελ είχε σκοπό να τον ενεργοποιήσει περισσότερο. Έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό τη φετινή σεζόν που τον έχει πάει αρκετά πίσω. Στη συνέχεια ο Κορμπεράν τον είχε στην άκρη και ο Σωκράτης έχει φτάσει στο σημείο μέχρι τώρα να έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές.

Έπαιξε για 9' λεπτά στη Χάιφα, για 90 λεπτά στο εντός έδρας ματς με τη Σλόβαν και για 90 λεπτά στο επίσης εντός έδρας ματς με τον Βόλο. Όλα αυτά τα ματς έμειναν στο 1-1, αλλά το ζητούμενο για τον Σωκράτη είναι να βγει μπροστά στα δύσκολα. Η εμπειρία του είναι απαραίτητη σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός έχει ξεμείνει από στόπερ και ο Σισέ θα προέρχεται από τα ματς της εθνικής του ομάδας.