ΟΦΗ: Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή

Με το τέλος του πρώτου γύρου πρόειται να κορυφωθεί η αναζήτηση για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στον ΟΦΗ. Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις.

ΟΦΗ: Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή

Ο ΟΦΗ πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή δίχως προς το παρόν να ισχύει κανένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί.

Όσον αφορά την τωρινή κατάσταση, προφανώς και θ’ ακολουθήσουν διεργασίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να έχουν κορυφωθεί και να ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όλα δείχνουν πως μέσα στον Νοέμβριο θα έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με υποψήφιους για την θέση του τεχνικού διευθυντή αφού είναι δεδομένο πως υπάρχουν επαφές ενώ ασφαλείς πληροφορίες λένε πως στην λίστα βρίσκονται και ονόματα από το εξωτερικό.

Στόχος του Μιχάλη Μπούση και του Μηνά Λυσάνδρου είναι να γίνει η καλύτερη επιλογή προκειμένου να χτιστεί σε βάσεις ο ΟΦΗ των επόμενων χρόνων και παράλληλα να υπάρχει μπροστά ο χρόνος μέχρι και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να έχει γίνει αξιολόγηση των αναγκών του ρόστερ και τι πρέπει να γίνει τον πρώτο μήνα του 2023.