Ολυμπιακός: Προς Σαμπάμπ Αλ Αχλί ο Ντεναγιέρ

Ο Τζέισον Ντεναγιέρ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί των Εμιράτων.

Ολυμπιακός: Προς Σαμπάμπ Αλ Αχλί ο Ντεναγιέρ

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Τζέισον Ντεναγιέρ, αλλά ο Βέλγος αμυντικός «περιέφερε» εδώ και μέρες σε κάθε ενδιαφερόμενο (μεταξύ άλλων ακι στον Ολυμπιακό), ότι έχει μία σούπερ πρόταση από τα Εμιράτα (γύρω στα 2,8 με 2,9 εκατομμύρια ευρώ). Προφανώς, ήθελε να πάρει κάτι παραπάνω από τον Ολυμπιακό ή από την Γουλβς που επίσης ενδιαφέρθηκε, έτσι ώστε να παρέμενε Ευρώπη.

Τελικά, κανένας δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει με τα «τρελά» λεφτά που του έδιναν οι Άραβες και ο Ντεναγιέρ βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί του Λεονάρντο Ζαρντίμ! Μάλιστα, μία ακόμη ομάδα που τον ήθελε, ήταν και η Αλ Σάρτζα του... Κώστα Μανωλά, που του έδινε επίσης πολύ καλά χρήματα.

Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, καθώς θα πρέπει πρώτα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Μέσα στο καλοκαίρι είχε φτάσει πολύ κοντά σε Τορίνο και σε μία αγγλική ομάδα, αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του δεν έγινε για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί. Εικάζεται ότι αφορούσε ιατρικής φύσεως ζητήματα...

Η ουσία είναι ότι ο Ντεναγιέρ που εξ αρχής αποτελούσε μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, βγήκε από το ερυθρόλευκο «κάδρο».