ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Παπαβασιλάκης

Ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης υπέβαλε την παραίτησή του από την ΠΑΕ ΟΦΗ. Ήταν επί μια τετραετία εμπορικός διευθυντής. 

ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Παπαβασιλάκης

Με μία λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, ο επί μία 4ετία εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πόστο του.

«Αγαπητοί φίλοι- συνεργάτες,

Μετά από μια συναρπαστική – σε συναισθήματα και έργο – 4ετια, αποχωρώ , στις 30 Σεπτεμβρίου, από το σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, που οδήγησε τον οργανισμό σε μια νέα εποχή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μετουσίωσαν αυτή την ιδέα σε πράξη – ιδιοκτησία, διοίκηση και όλο το προσωπικό ξεχωριστά – και που τοποθέτησαν ξανά τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας, που του αναλογεί και του αξίζει.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συνεργάστηκα, εντός και εκτός ομάδας, με την βεβαιότητα πως δεν κλείνει ένα κύκλος, αλλά συνεχίζεται – με το ίδιο όραμα και δυναμική – η εξελικτική του πορεία προς το μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, διοικητικά και αθλητικά.

Αποχαιρετώ όλους όσους συνάντησα και συναναστράφηκα, με ένα – παραλλαγμένο – στίχο του Ναζίμ Χικμέτ: ‘Αν η μισή καρδιά γιατρέ μου βρίσκεται εδώ πέρα, η άλλη μισή καρδιά γιατρέ, στην Κρήτη βρίσκεται…’».