Ολυμπιακός: Η επιλογή του Μίτσελ με Βρουσάι

Προς ανατροπή το θέμα του Μάριου Βρουσάι που έπαιξε με την πρώτη ομάδα στο προχθεσινό δίτερμα.

Ολυμπιακός: Η επιλογή του Μίτσελ με Βρουσάι

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Β' ομάδα σίγουρα δεν ενδείκνυται για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά από την άλλη κάποια πράγματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Το γεγονός για παράδειγμα ότι ο Μάριος Βρουσάι έπαιξε με την πρώτη ομάδα και όχι με τη δεύτερη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Και όχι απλά έπαιξε με την πρώτη ομάδα ο Βρουσάι αλλά ήταν και στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού που είχε αριστερά τον Μπιέλ.

Ο 24χρονος εξτρέμ θεωρούταν ένα από τα φαβορί για να μείνει εκτός πρώτης ομάδας, αλλά το προχθεσινό οικογενειακό διπλό έδειξε άλλα. Για παράδειγμα ο Λαλά έπαιξε με τη Β' ομάδα και το ίδιο και οι Ανδρούτσος, Κούτρης. Επίσης υπήρχαν κι άλλοι εξτρέμ που θα μπορούσαν να παίξουν εάν ο Βρουσάι δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ. Ο Ντε Λα Φουέντε και ο Μπόουλερ ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους και έλειπε μόνο ο Γκάρι για οικογενειακούς λόγους όπως έχουμε γράψει.

Επομένως το γεγονός ότι ο 24χρονος άσος έπαιξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β' και με τον Μίτσελ να τον βάζει και στην αρχική ενδεκάδα προφανώς και κάτι σημαίνει. Θα φανεί και το προσεχές διάστημα εάν αυτό είναι μήνυμα παραμονής και ενεργοποίησης του 24χρονου εξτρέμ, διότι διανύουμε μία πολύ δύσκολη σεζόν όπου τα δεδομένα ανατρέπονται από στιγμή σε στιγμή. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο Μίτσελ δίνει ευκαιρία στον Βρουσάι και φυσικά είναι πλέον στο χέρι και του παίκτη να την αρπάξει. Και ο 24χρονος άσος μην ξεχνάμε πως μπορεί να παίξει και δεξί μπακ, κάτι που είχε αρχίσει να το κάνει την περασμένη σεζόν.