Ολυμπιακός: Τον έχει πάρει πλέον από κάτω τον Βατσλίκ...

Ο Τόμας Βατσλίκ έχει φτάσει στο σημείο να δέχεται κριτική και στην Τσεχία και αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρει γάντια βασικού ο Τζολάκης, ακόμη και στο ματς με τον Ατρόμητο (2/10, 16.00).

Ολυμπιακός: Τον έχει πάρει πλέον από κάτω τον Βατσλίκ...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ, όταν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ήττα από τον Άρη, χαρακτήρισε «παιδαριώδες λάθος» του Βατσλίκ και του Ρέαμπτσιουκ τη φάση του 1-1 των «κίτρινων». Δεν είχε άδικο φυσικά... Ο Βατσλίκ ειδικά «κόλλησε»! Πήγε να βγει από την εστία του για να απομακρύνει και πολύ απλά κατάλαβε καθυστερημένα ότι δεν μπορούσε να φτάσει καν στην μπάλα.

Ο Βατσλίκ πήγε στην Τσεχία και έπαιξε στο ματς όπου η Εθνική του ηττήθηκε με 0-4 από την Πορτογαλία. Οι Τσέχοι του άσκησαν σκληρή κριτική για την αντίδρασή του στο πρώτο και το τρίτο γκολ που δέχτηκε.

Είναι ολοφάνερο ότι τον έχει πάρει πλέον από κάτω... Είναι ολοφάνερη η αδυναμία του στις εξόδους, αλλά οι συμπατριώτες του δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους ειδικά για τη φάση του τρίτου γκολ, το οποίο το δέχτηκε από μακρινό σουτ. Ένα σουτ που πριν από μερικά χρόνια το είχε για... πρωινό.

Σίγουρα οι τελευταίες εμφανίσεις του Βατσλίκ και με τη φανέλα του Ολυμπιακού προκαλούν έναν προβληματισμό. Για αυτό το λόγο σε πρώτη φάση είναι πολύ πιθανό να δούμε την ενεργοποίηση του Τζολάκη, ίσως και στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή (2/10, 16.00).

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ο Μίτσελ, καθώς περιμένει πρώτα να γυρίσουν οι διεθνείς και να μιλήσει ξεχωριστά με όλους.

Εντούτοις, το «κακό φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται ο Βατσλίκ και το παραδέχονται πλέον και οι Τσέχοι, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Εννοείται ότι μένει να φανεί αν μέχρι την Παρασκευή (30/9) ο Ολυμπιακός προχωρήσει και στην απόκτηση γκολκίπερ!