Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Ρέτσου στο φιλικό

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Β' ομάδα. Ποια η κατάσταση του 24χρονου στόπερ.

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Ρέτσου στο φιλικό

Το πρωί του Σαββάτου στον Ρέντη πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και τον Ολυμπιακό Β'. Ο Μίτσελ έκανε τις πρώτες του δοκιμές αν και στη διάθεση του δεν είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες.

Από τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, όμως, προέκυψε πρόβλημα με τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο 24χρονος αμυντικός όπως γράφει το σημερινό «ΦΩΣ» τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.

Μάλιστα λόγω του τραυματισμού του έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Μίτσελ. Αρχικά φάνηκε να υπάρχει μία ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Ρέτσου. Στη συνέχεια το ιατρικό τιμ έκανε λόγο για μία απλή κάκωση στο γόνατο.

Φυσικά η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα όταν και θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, αφού σήμερα (25/9) έχουν πάρει ρεπό από τον Μίτσελ. Σε πρώτη φάση, πάντως, φάνηκε να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό και περισσότερο έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε ανησυχία ούτε καν για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο.