Παναθηναϊκός: Επικράτησε της δεύτερης ομάδας με 2-1

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε φιλικό τη δεύτερη ομάδα των «πράσινων» με 2-1. 

Παναθηναϊκός: Επικράτησε της δεύτερης ομάδας με 2-1

Την ευκαιρία να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό εν μέσω της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, είχαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δίνοντας φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης», διήρκησε δύο 35λεπτα και βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 2-1. Το σκορ άνοιξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πούγγουρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ. Το 2-0 ήρθε στο 56′ από ατομική προσπάθεια του Βαγιαννίδη, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους με κάθετη κίνηση και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία, σκόραρε.

Η μείωση του σκορ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με δυνατό σουτ του Εμπό έξω από την περιοχή, το οποίο έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (36′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρουμπέν (36′ Σάρλια), Τρουιγιέ (36′ Γκάνεα), Μπερνάρ, Σαβιέρ, Αϊτόρ (36′ Σάντσες), Καμπετσής.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (36′ Χριστογεώργος), Ανδρικόπουλος (36′ Καραμπάς), Μαρτίνης (36′ Τερεζίου), Σιδεράς (45′ Ματσαδές), Ρόμπι (45′ Κωστόπουλος), Ηλιάδης (15′ λ.τ. Εμπό), Αθανασακόπουλος (45′ Καρβούνης), Σερπέζης (36′ Βουτσάς), Σαρδέλης (20′ λ.τ. Ταβάρες), Γκουστάβο (36′ Αλμπάνης), Αγκοστίνο (36′ Μπιλάλ).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και αποφόρτιση έκανε ο Παλάσιος.