Ολυμπιακός: Οι μόλις τρεις μέρες δουλειάς του Μίτσελ για Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» το Σάββατο (24/9) στο προπονητικό δίτερμα με τη β’ ομάδα, αλλά ο Μίτσελ θα μπορέσει να δουλέψει όπως θέλει από Πέμπτη (29/9) ενόψει Ατρομήτου.

Ολυμπιακός: Οι μόλις τρεις μέρες δουλειάς του Μίτσελ για Ατρόμητο

Δεν έχει νόημα να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο προπονητικό διπλάκι που έπαιξαν ο Ολυμπιακός με τον Ολυμπιακό Β’ στον Ρέντη το πρωί του Σαββάτου (29/9), λόγω της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας.

Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 6-0 της δεύτερης ομάδας σε ένα οικογενειακό φιλικό, που ο Μίτσελ έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει τρία «δεκάρια» (Φορτούνη, Βαλμπουενά, Μπιέλ), κάτι το οποίο δεν πρόκειται να το δούμε σε επίσημο παιχνίδι και να... τρέχει στο τέλος μόνος του να παίξει άμυνα στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά.

Σίγουρα το γεγονός ότι άνοιξε λογαριασμό ο Μπακαμπού είναι κάτι που έχει τη σημασία του, ως προς το να τονωθεί η αυτοπεποίθηση του 31χρονου επιθετικού μετά τον παραγκωνισμό του στη Μαρσέιγ.

Το προπονητικό δίτερμα του Σαββάτου (29/9) ήταν για να πάρει μία πρώτη γεύση ο Μίτσελ από ποδοσφαιριστές που δεν πολυγνώριζε ή για να τσεκάρει και κάποιους από τη β’ ομάδα για το μέλλον.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός που είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό σε μία δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, θα κληθεί από Πέμπτη (29/9) να προετοιμάσει την ομάδα του για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την παραπάνω Κυριακή (2/10, 16.00).

Την Πέμπτη (29/9) αναμένεται να γυρίσουν οι τελευταίοι διεθνείς στον Ρέντη, μιας και τρεις εξ αυτών έχουν πολύ μακρινά ταξίδια επιστροφής (Χάμες και οι δύο Χουάνγκ). Μάλιστα, ο Χάμες ίσως μπει την Παρασκευή (30/9) στο πρόγραμμα και να προλάβει να κάνει μόλις δύο προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου. Βλέπετε, το φιλικό της Κολομβίας με το Μεξικό γίνεται στις 5 το πρωί της Τετάρτης (28/9) στην Καλιφόρνια!

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το προπονητικό διπλάκι με τον Ολυμπιακό Β’ ήταν μία καλή ευκαιρία για ορισμένους παίκτες να ξεσπάσουν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Απ’ όλα όσα δοκίμασε ο Μίτσελ, αυτή τη στιγμή μόνο η πεντάδα μπροστά από τον Κρίστινσον έχει σοβαρές πιθανότητες για να ξεκινήσει απέναντι στον Ατρόμητο. Δηλαδή οι Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά. Και ίσως δεν ξεκινήσει κιόλας ο Μπα, αλλά ο Σισέ που κάθισε στον πάγκο στο φιλικό της Σενεγάλης με την Βολιβία (2-0 οι Αφρικανοί).

Από Πέμπτη (29/9) λοιπόν τα... νεότερα για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες.