ΑΕΚ: Λαχτάρα με νοσηλεία στον «Ευαγγελισμό» για τον Νεστορίδη μετά το μικροατύχημα του!

Στον «Ευαγγελισμό» λόγω μικροατυχήματος, διεκομίστη, προληπτικά, ο θρυλικός Κώστας Νεστορίδης, που διαβεβαιώνει ότι ακόμη και με... φορείο θα είναι παρών στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ν. Φιλαδέλφειας την Παρασκευή (30/09)! Κανένα κάταγμα δεν έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε.

ΑΕΚ: Λαχτάρα με νοσηλεία στον «Ευαγγελισμό» για τον Νεστορίδη μετά το μικροατύχημα του!

Ανησυχία προκλήθηκε, για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Νέστορίδη όταν ο γιος του θρυλικού παλαίμαχου της Ένωσης και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος, αποκάλυψε σε ανάρτηση του στο Facebook πως ο πατέρας του είχε ένα μικρό ατύχημα.

Το οποίο, πάντως, δεν φάνηκε, εξαρχής, ικανό να τον εμποδίσει από το να δηλώσει το «παρών» στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της αγαπημένης του ομάδας.

«Και σου είπα προχθές πρόσεχε μια εβδομάδα έμεινε.... εσύ ήθελες να πάς να δεις τούς φίλους σου στο καφενείο... ξεφυγες με μία ντρίμπλα από τη μαμά.... και καθώς πήγαινες έπεσες και χτύπησες... και σου λέω τώρα πώς θα πάς στα εγκαίνια... και σε φορείο επάνω να είμαι θα πάω....!!!", έγραψε, χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Νεστορίδης.

Λίγο αργότερα ο γιος του εμβληματικού βετεράνου επανήλθε με νέα ανάρτηση του ενημέρων για την προληπτική νοσηλεία του στον Ευαγγελισμό: «Προληπτικά και για έλεγχο θα εισαχθεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας να είστε όλοι καλά και ελπίζω και εύχομαι όλοι να είμαστε στα εγκαίνια παρόντες!!!!»

Σε τρίτη ανάρτηση του, ακολούθως, ενημέρωσε ότι στις εξετάσεις στι οποίες υποβλήθηκε ο «Νέστορας» στον Ευαγγελισμό, δεν έδιεξαν κάτι σοβαρό, καθώς, ευτυχώς, δεν έσπασε κάποιο κόκκαλο...