Βατσλίκ: «Έχω τους πιο πετυχημένους συμπαίκτες! Θα έρθουν δύο ακόμα»

Ο Τόμας Βατσλίκ του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του σε Μέσο της Τσεχίας εμφανίστηκε βέβαιος για την ενίσχυση του ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας με δύο ακόμα παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

Βατσλίκ: «Έχω τους πιο πετυχημένους συμπαίκτες! Θα έρθουν δύο ακόμα»

Βέβαιος παρουσιάστηκε ο Τόμας Βατσλίκ για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού με δύο ακόμα παίκτες. Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας σε δηλώσεις του στην τσέχικη ιστοσελίδα «Sport.aktualne.cz», μίλησε παράλληλα και για την απόκτηση των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

«Συνολικά 27 παίκτες ήρθαν στην ομάδα στη μεταγραφική περίοδο. Όταν είχαμε μετρηθεί σε επίπεδο ρόστερ πρόσφατα, ήμασταν 45 άτομα. Και είναι να έρθουν δύο ακόμα παίκτες που δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω τους πιο πετυχημένους συμπαίκτες στην Ελλάδα. Στην Ισπανία έπαιξα επίσης με τροπαιούχους ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή νικητές διεθνών διοργανώσεων. Όμως το να έχεις δύο παίκτες που έχουν κατακτήσει Champions League είναι φοβερό. Δεν το έχω βιώσει ποτέ ξανά έτσι».

Επιπρόσθετα, ο Βατσλίκ επεσήμανε:

«Ο Μαρσέλο είναι τρομερό άτομο. Η ομάδα τον σέβεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μιλάει καλά αγγλικά και κάνει και αστεία, κάτι που δεν έχω δει ξανά σε Βραζιλιάνους. Πολύ καλό παιδί είναι και ο Χάμες, που έδεσε αμέσως με την ομάδα».