Επίθεση στον Άρη εξαπέλυσε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που συνεχίζει την καριέρα του στην Μακάμπι Χάιφα, μίλησε για όλα όσα συνέβησαν σχετικά με την αποχώρησή του από τον Άρη και αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των «κίτρινων» απέναντί του, όταν γεννήθηκε το παιδί του. 

Επίθεση στον Άρη εξαπέλυσε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Συνέντευξη στην εφημερίδα της Σουηδίας «Aftonbladet» παραχώρησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον Άρη και κυρίως για όλα όσα συνέβησαν μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Συγκεκριμένα είπε: «Ενημέρωσα τον σύλλογο ότι πηγαίνουμε με τη σύζυγό μου στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Δεν υπήρξαν προβλήματα από τον σύλλογο, απλώς μου ζήτησαν να τους ενημερώσω όταν το παιδί θα γεννιόταν. Την επόμενη μέρα από αυτή που είχαμε μπει, στις 5 το απόγευμα, η γυναίκα μου αναγκάστηκε να κάνει επείγουσα καισαρική τομή και υπήρξαν κάποιες επιπλοκές, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος».

Συνεχίζοντας ο Σούντγκρεν τόνισε: «Δύο ώρες αργότερα ενημέρωσα το κλαμπ ότι η κόρη μου γεννήθηκε. Τότε περιμένεις να ακούσεις "Συγχαρητήρια! Τώρα πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι". Αντ' αυτού ήταν "Συγχαρητήρια! Αύριο στις επτά η ώρα το αεροπλάνο φεύγει για Κρήτη. Πρέπει να παίξεις στον αγώνα". Ήμουν εντελώς μπερδεμένος και είπα ότι δεν μπορώ. Δεν έτρωγα και δεν έπινα σωστά πριν από έναν αγώνα γιατί ήμουν στο νοσοκομείο και η γυναίκα μου με χρειαζόταν».

«Η γυναίκα μου ήταν ολομόναχη σε μια ξένη χώρα. Μετά ακούστηκαν θυμωμένοι από το κλαμπ. "Εντάξει, μείνε σπίτι". Δύο μέρες αργότερα έλαβα ένα e-mail ότι μου είχε επιβληθεί πρόστιμο 200.000 SEK επειδή δεν εμφανίστηκα στον αγώνα. Ο ατζέντης μου και εγώ το αμφισβητήσαμε και δικαιωθήκαμε, οπότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω ποτέ. Απλώς δείχνει πόσο άσχημα μου φέρθηκαν (σ.σ. για το πρόστιμο). Ήξερα ότι θα με γαμ.... Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος».

Καταλήγοντας τόνισε: «Στη Μακάμπι Χάιφα είναι ακριβώς το αντίθετο. Μου είχαν δώσει δύο εβδομάδες άδεια μετά τη γέννα».