Επίσημο: Ο Πλαβούκος επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιάννης Πλαβούκος ξανά στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Επίσημο: Ο Πλαβούκος επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ξανά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πλαβούκος. Ήταν στην ομάδα και τη σεζόν 2018-19.

Η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ.Ιωάννη Πλαβούκο ο οποίος από σήμερα ενσωματώνεται στο προπονητικό team της ομάδας αναλαμβάνοντας την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο κύριος Πλαβούκος γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1967 στην Αθήνα. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Αχαρναϊκό, Ρόδο, Θρασύβουλο, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με την προπόνηση τερματοφυλάκων από το 1999.

Η αρχή σαν προπονητής τερματοφυλάκων έγινε στον Θρασύβουλο, για να ακολουθήσουν Καβάλα, Άρης, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Λεβαδειακός, ενώ έχει περάσει και με απόλυτη επιτυχία ξανά από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα την σεζόν 2018-19.

Ο κύριος Πλαβούκος θεωρείται από του κορυφαίους στην θέση του έχοντας συμβάλει τα μέγιστα για την ανάδειξη τερματοφυλάκων όπως οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιντώτας, Στρακόσια, ενώ στην καριέρα του έχει δουλέψει με αρκετούς και σημαντικούς γκολκίπερ όπως οι Διούδης, Βελλίδης και Κουέστα».

Ο κύριος Πλαβούκος στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Π.Α.Σ. Γιάννινα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως από κοινού μαζί με τους τερματοφύλακες της ομάδας να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να βοηθήσουμε την ομάδα».