Ολυμπιακός: Οι λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο δεν έχει ικανοποιήσει έως τώρα και στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ολυμπιακός: Οι λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση Βρσάλικο

Δικαιολογημένα ο Σίμε Βρσάλικο βρίσκεται στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Αλλιώς τον περίμεναν στο λιμάνι και αλλιώς τους βγήκε στην πορεία.

Ο Κροάτης αμυντικός που προερχόταν από χρονιές με σοβαρούς τραυματισμούς, την περσινή σεζόν έχασε μόνο 5 παιχνίδια λόγω προβλημάτων. Οπότε, δινόταν μία εντύπωση ότι έχει επιστρέψει σε ένα καλό επίπεδο και πως ο Ολυμπιακός είχε πετύχει διάνα με την επιλογή του.

Να, όμως, που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως προσδοκούσαν και πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο που όλα είναι ρευστά!

Ο Βρσάλικο που πήγε στην Κροατία για να τιμηθεί από την ομοσπονδία της χώρας του για την προσφορά του στην Εθνική, θα ενσωματωθεί αμέσως στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα τον δει, θα τον τσεκάρει και αναλόγως θα πράξει. Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως σε κάθε ματς που παίζει βασικός, συνεχώς κάνει νοήματα προς τον πάγκο και ζητάει αλλαγή λόγω κόπωσης ή ενοχλήσεων από κόπωση, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Επίσης, το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον Κένι Λαλά είναι κάτι που μας/σας υποχρεώνει να ταξιδεύει το μυαλό σας ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με τον Βρσάλικο.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι ο Ελαμπντελαουί κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και ενισχύει τούτη την περίοδο την Εθνική Νορβηγίας.

Πρόκειται για μία υπόθεση που θέλει λεπτούς χειρισμούς και σίγουρα πηγαίνει μέρα με τη μέρα. Πρώτα θα γίνει λοιπόν μία συζήτηση με τον Μίτσελ και... βλέπουμε πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία του Βρσάλικο με τον Ολυμπιακό. Μια συνεργασία που ξεκάθαρα έχει προκαλέσει έναν προβληματισμό στον σύλλογο.

Στο χέρι του Βρσάλικο είναι να αλλάξει την κατάσταση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μη νομίζετε ότι ο Λαλά είναι σε θέση να μπει και να παίξει αμέσως. Θέλει τον χρόνο του, καθώς έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έκανε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.