Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης και οι σκέψεις για γκολκίπερ

Η φημολογία που… σέρνεται για τον Πασχαλάκη, οι ματιές του Ολυμπιακού στη λίστα με τους ελεύθερους και το επικρατέστερο σενάριο.

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης και οι σκέψεις για γκολκίπερ

Το θέμα του τερματοφύλακα δεν άνοιξε τώρα για τον Ολυμπιακό, ούτε περίμεναν το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ένα ζήτημα που βρίσκεται στην επικαιρότητα από τις αρχές του καλοκαιριού. Από την προετοιμασία των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια πήγε πίσω λόγω και των αγώνων, ενώ και κάποιες εμφανίσεις του Τόμας Βατσλίκ το υποβάθμισαν. Ποτέ, ωστόσο δεν βγήκε από το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά.

Και όσο… σέρνεται το θέμα του πορτιέρε για τους «ερυθρόλευκους»… σέρνεται και η φήμη για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ένα θέμα που έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις με φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς εχθρούς.

Μένει λοιπόν μία εβδομάδα για να κλείσει και η αγορά των ελεύθερων. Ο Ολυμπιακός ακόμα και τώρα θα μπορούσε να πάρει τον Πασχαλάκη και να τον βάλει στην ομάδα. Βέβαια και αυτό είναι σχετικό, διότι αναφερόμαστε σε έναν γκολκίπερ που είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Το συγκεκριμένο θέμα μοιάζει να έχει «παγώσει» για τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή το ζήτημα με τον Πασχαλάκη έχει χάσει έδαφος, αλλά μας έχει διδάξει η φετινή ιστορία με τους Πειραιώτες πως όλα ανατρέπονται και όλα μπορούν να συμβούν.

Παράλληλα στην πλατεία Αλεξάνδρας κοιτάζουν και τη λίστα με τους ελεύθερους και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να τους κάνει… κλικ και να προχωρήσουν στην απόκτηση του. Το πιο πιθανό για τους Πειραιώτες είναι να συνεχίσουν όπως είναι με τους τερματοφύλακες και να ανοίξουν ξανά το θέμα τον Ιανουάριο όταν και θα αρχίσει το πάρε-δώσε του χειμώνα. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο ανατροπών…