Ολυμπιακός: Πιο ενεργός ο Σωκράτης

Ο Μίτσελ ξέρει καλά και τους δύο Έλληνες αμυντικούς. Και για τον Σωκράτη και για τον Ρέτσο έχει πολύ καλή άποψη. Ειδικά για τον πρώτο θεωρεί πως είναι μία ηγετική φυσιογνωμία που χρειάζεται στην άμυνα. 

Ολυμπιακός: Πιο ενεργός ο Σωκράτης

Για τον Ισπανό κόουτς οι τέσσερις στόπερ είναι αρκετοί για να μπορέσει να βγάλει τη σεζόν. Επειδή, όμως, υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και μπορεί να προκύψουν διάφορα απρόοπτα, υπάρχουν και οι εκ των έσω λύσεις.

Ο Βρσάλικο είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που θα φανεί ποια θα είναι η κατάληξή του. Επίσης, λύσεις στο κέντρο της άμυνας μπορεί να δώσει και ο Γιαν Εμβιλά σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο. Το έχει κάνει στο παρελθόν σε αρκετά ματς και εάν υπάρξει ανάγκη, τότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να γυρίζει στο κέντρο της άμυνας.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι για να ανάψει το πράσινο φως ο Μίτσελ για να φύγει ο Μανωλάς, σημαίνει πως δεν του δημιουργεί πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι. Τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί τού είναι αρκετοί για να κάνει τη δουλειά του.

Είναι πολύ πιθανό, πάντως, από εδώ και πέρα να δούμε πιο ενεργό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας στόπερ είχε μείνει στην άκρη από τον Κάρλος Κορμπεράν. Πλέον ο Μίτσελ θα τον ενεργοποιήσει περισσότερο έχοντας ανάγκη τα ηγετικά του προσόντα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ