Ολυμπιακός: Δεν υπολογίζει σε Ανδρούτσο - Κούτρη ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ θέλει «αποφόρτιση» του ρόστερ του Ολυμπιακού και μετά τον Κώστα Μανωλά που συνεχίζει στα Εμιράτα, σειρά φαίνεται να πήραν οι Θανάσης Ανδρούτσος και Λεονάρντο Κούτρης, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (23/9).

Ολυμπιακός: Δεν υπολογίζει σε Ανδρούτσο - Κούτρη ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που σε ορισμένα πράγματα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για να καταφέρει να διατηρήσει την ισορροπία στα αποδυτήρια και κυρίως να δουλέψει όπως εκείνος θεωρεί ότι είναι σωστό.

Δεν μίλησε τυχαία λοιπόν για ρόστερ 24 παικτών συν τους τερματοφύλακες.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί ήδη παρελθόν και με βάση τα λεγόμενα του Μαρτίνς, για να «αποφορτιστεί» το ρόστερ, θα πρέπει να αποχωρήσουν άλλοι 8 ποδοσφαιριστές. Πώς μπορεί να γίνει αυτό στα τέλη Σεπτεμβρίου; Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπάρχουν πολλές ανοικτές αγορές. Επί της ουσίας, η μοναδική σοβαρή χώρα που θα μπορούσε να πάει κάποιος για να συνεχίσει την καριέρα του, είναι το Ισραήλ που έχει ανοικτό «παράθυρο» έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Όπως και να 'χει, για τον Μίτσελ δεν είναι ωραίο να γίνεται ένα διπλάκι και απέξω να βρίσκονται καμιά δεκαριά ποδοσφαιριστές και να παρακολουθούν.

Η ουσία είναι ότι όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο θα ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ποιους παίκτες υπολογίζει και σε ποιους όχι.

Ήδη από την προπόνηση της Πέμπτης (22/9) έστειλε το μήνυμα στον Θανάση Ανδρούτσο και στον Λεονάρντο Κούτρη.

Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (23/9), ο Μίτσελ φέρεται να ενημέρωσε τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Πλέον, μένει να φανεί στην πράξη πώς θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο ή αν θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Β' μέσα στη σεζόν.

Εκτός απροόπτου, περισσότερα για άλλα «κοψίματα» θα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες και αφού περάσει πρώτα το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που θα δώσει με τον Ολυμπιακό Β'.