Καρεμπέ: «Είχαμε ενδιαφερθεί για τον Μπαχάρ, θέλαμε τον Ζαχάβι, σπουδαίος ο Λάιντνερ»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ προχώρησε σε αποκαλύψεις μιλώντας σε Μέσο του Ισραήλ τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, τον Μπαχάρ.

Καρεμπέ: «Είχαμε ενδιαφερθεί για τον Μπαχάρ, θέλαμε τον Ζαχάβι, σπουδαίος ο Λάιντνερ»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ και όπως συνηθίζει να κάνει τις περισσότερες φορές από τις δηλώσεις του προέκυψαν και ειδήσεις. Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας παραχώρησε συνέντευξη στο Sport5.co.il και αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είχε στο… στόχαστρο του για την τεχνική ηγεσία, τον Μπαράκ Μπαχάρ, τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα.

«Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος», είπε ο Καρεμπέ.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ντορόν Λάιντνερ για τον οποίο είπε: «Ο Ντορόν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Σωματικά έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά τεχνικά είναι ένας από τους καλύτερους. Τώρα έχει την ευκαιρία να παίζοντας στο εξωτερικό να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του. Το μέλλον βρίσκεται στα πόδια του. Πολλοί σύλλογοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την εθνική του.

Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε σε εμάς. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα πάντα. Έχει την ευκαιρία να είναι μαζί μας και να δει το πώς είναι να προπονείται με τους κορυφαίους. Θα τον βοηθήσει μελλοντικά, το επίπεδό του. Είναι στο κατάλληλο επίπεδο και τώρα ο νέος μας προπονητής πρέπει να του δώσει χρόνο. Θα παίξει και θα είναι ένας από τους καλύτερους μπακ. Το έχει, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Έχουμε δύο ομάδες εδώ, την Α’ και τη Β’. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Έχει καλές επιδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτόν».

Μίλησε ακόμα για τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον Ζάχαβι. «Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να μας εκπλήξει φέτος με την έντασή της. Η Μακάμπι Χάιφα και το Ισραήλ έχουν πολλά ταλέντα. Για παράδειγμα, θέλαμε τον Εράν Ζάχαβι, αλλά στο τέλος δεν ήρθε».