Λαμία: Μόνο τα διαρκείας στα παιχνίδια με τους μεγάλους

Όπως ο Βόλος και ο Αστέρας Τρίπολης έτσι και η Λαμία ανακοίνωσε πως στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη, δικαίωμα εισόδου θα έχουν τα εισιτήρια διαρκείας. 

Λαμία: Μόνο τα διαρκείας στα παιχνίδια με τους μεγάλους

Μετά την ανακοίνωση του Βόλου αλλά και εκείνη του Αστέρα Τρίπολης, ήρθε η ώρα της Λαμίας να γνωστοποίησε πως στα παιχνίδια με τους μεγάλους, στο γήπεδο θα μπουν όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας πως στα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο όσοι διαθέτουν την σχετική κάρτα.

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στους εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ», αναφέρει η Λαμία.

Θυμίζουμε βέβαια πως στην πρεμιέρα της Super League 1 κόντρα στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας άνοιξαν θύρα (είχε προηγηθεί η ανακοίνωση Αυγενάκη για την επιτρεπομένη μεμονωμένη μετακίνηση) και φιλοξένησε τους φίλους της «Ένωσης».