Ολυμπιακός: Έγινε αυτό που έπρεπε με Ρέαμπτσιουκ...

Η παρουσία του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον Ρέντη και όχι στην Εθνική Μολδαβίας ήταν κάτι που καθυστέρησε να συμβεί, αλλά έστω και αργά συνέβη.

Ολυμπιακός: Έγινε αυτό που έπρεπε με Ρέαμπτσιουκ...

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μετά από καιρό δεν πήγε στην Εθνική Μολδαβίας. Και αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει μόνο υπέρ του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, o οποίος ομολογουμένως αποτελεί έναν από τους αδύναμους κρίκους της φετινής ομάδας. Προφανώς το γεγονός ότι δεν πήγε στην Εθνική του, ίσως να έπρεπε να συμβεί νωρίτερα, από τη στιγμή που η Μολδαβία έμενε νωρίς-νωρίς εκτός στόχων.

Μπορεί να μην είναι ο 24χρονος αμυντικός ο ιδανικότερος μπακ για να φοράει τη φανέλα των Πειραιωτών, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο για την συνεχόμενη πτωτική του πορεία το γεγονός ότι δεν είχε πάρει ανάσα.

Ο Μίτσελ έχει παρακολουθήσει τον Ρέαμπτσιουκ. Είναι λογικό ο Ισπανός τεχνικός να χάρηκε με την παραμονή του Όλεγκ στον Ρέντη και την αποφυγή της ταλαιπωρία των αγώνων του Nations League.

Ο Μίτσελ θα ασχοληθεί με τον Ρέαμπτσιουκ και θα κοιτάξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Ο Μαρσέλο έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι να μην τον δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου κόντρα στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη ο Βραζιλιάνος.

Οπότε, ο Μίτσελ θα κοιτάξει να «φτιάξει» τον Ρέαμπτσιουκ, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που έρχονται τον Οκτώβριο.

Υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Άβιλα, ο οποίος στην Χάντερσφιλντ έχει αγωνιστεί σε ρόλο αριστερού μπακ. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε στον Ρέντη και δεν πήγε στην Μολδαβία, μόνο προς όφελός του αναμένεται να είναι. Είχε τεράστια ανάγκη το 15νθήμερο ξεκούρασης και πλέον είναι στο χέρι του να γυρίσει το... χαρτί από τον Οκτώβριο, έχοντας φυσικά κατά νου ότι κάποια στιγμή θα μπει για τα καλά στην «εξίσωση» και ο Μαρσέλο.