Μισελέν: «Αυτό μου έλειπε στην ΑΕΚ για να... ανθίσω»

Για τους λόγους που δεν «έπιασε» στην ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξη του ο Κλεμάν Μισελέν.

Μισελέν: «Αυτό μου έλειπε στην ΑΕΚ για να... ανθίσω»

Στη Γαλλία και τη Μπορντό συνεχίζει ως δανεικός από την ΑΕΚ ο Κλεμάν Μισελέν, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό Μέσο μίλησε για τους λόγους που ο ίδιος πιστεύει πως δεν μπόρεσε να αποδώσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία του να βρίσκεται στην πατρίδα του και κοντά στην οικογένεια του χαρακτηρίζοντας την ΑΕΚ και το πέρασμα του στην Ελλάδα ως εμπειρία ζωής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια εμπειρία ζωής, όπου έμαθα πολλά πράγματα εκτός γηπέδου, ας πούμε. Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος ούτε με το ποδόσφαιρο.

Μετά, η μετακίνηση μου είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου, με έκανε να φύγω από τη ζώνη άνεσής μου και να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς είναι να παίζεις στο εξωτερικό. Πάνω από όλα έμαθα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν.

Τώρα ξέρω πώς είναι να είσαι μόνος σου, όταν δεν μιλάς τη γλώσσα, όταν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια νέα ζωή.

Είναι περισσότερο μια υπέροχη εμπειρία ζωής, αλλά μετά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία για αυτή την επαγγελματική πλευρά, για τις υποδομές, το σκηνικό.

Μου έλειψαν όλα αυτά, αυτό έλειπε στην Ελλάδα για να ανθίσω. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα».