Ολυμπιακός: Οι δεύτερες σκέψεις για ενίσχυση

Με την πρόσληψη του Μίτσελ ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει επανεκκίνηση τη φετινή σεζόν και με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Ολυμπιακός: Οι δεύτερες σκέψεις για ενίσχυση

Οι Πειραιώτες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, ωστόσο από την άλλη υπάρχουν και κάποια κεφάλαια που είναι ανοιχτά. Εδώ και πολύ καιρό οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Και είναι ένα θέμα που δεν έχει ανοίξει τώρα το τελευταίο διάστημα, αλλά κρατάει πολύ καιρό. Το θέμα, όμως, είναι τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή και μετά την έλευση του Μίτσελ.

Η περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη είναι υπαρκτή, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να είναι ελεύθερος. Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάτι παρά τις έντονες φήμες. Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε ποτέ επιβεβαίωση για το θέμα του Πασχαλάκη αλλά ούτε και διάψευση.

Ο Τόμας Βατσλίκ έκανε το λάθος με τον Άρη που έφερε το 1-1 και μάλιστα έκανε ειδική αναφορά και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη χθεσινή παρουσίαση του Μίτσελ. Στον Πειραιά, ωστόσο, κάνουν και δεύτερες σκέψεις για το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα.

Εάν πάρουν γκολκίπερ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Αυτό είναι το σκέλος της υπόθεσης που την επηρεάζει. Η λίστα με τους ελεύθερους γκολκίπερ βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού και εξετάζεται εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο τα ονόματα που περιλαμβάνει η λίστα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο που να ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να κάνουν κάποια κίνηση απλά για να την κάνουν, αλλά να πάρουν γκολκίπερ που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Αν και μένουν κάποιες ημέρες μέχρι να κλείσει και η αγορά των ελεύθερων, το πιθανότερο σενάριο αυτήν τη στιγμή είναι να μείνει ως έχει η ομάδα. Βέβαια ο φετινός Ολυμπιακός μάς έχει συνηθίσει σε μεγάλες ανατροπές, αλλά αυτήν τη στιγμή υπάρχει μία τέτοια αίσθηση.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ