Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα στην Αγγλία

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και στον Πειραιά κινούνται και για την απόκτηση εξτρέμ. Στο προσκήνιο και ο Πιαζόν.

Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα στην Αγγλία

Λίγες ώρες έχουν μείνει για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μπέρνλι. Ένα βήμα απομένει για να προκριθεί η ομάδα του Πειραιά στους ομίλους του Europa League και αυτό είναι που «καίει» τους «ερυθρόλευκους» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιπλέον έχει ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη όσον αφορά στην ενίσχυση και οι επόμενες ώρες αναμένονται ιδιαίτερα «καυτές» για τους Πειραιώτες. Στην Αγγλία όπου βρίσκεται η αποστολή των «ερυθρόλευκων» παρατηρείται έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες.

Μία κινητικότητα που προφανώς και έχει σχέση με τα μεταγραφικά ζητήματα των «ερυθρόλευκων». Ο Γιάγια Τουρέ αναμένεται να βρεθεί το βράδυ στο «Τερφ Μουρ» και η φημολογία είναι έντονη πως θα έρθει με την αποστολή στην Ελλάδα.

Το θέμα όμως είναι πως οι πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία αναφέρουν πως αυτή η κινητικότητα που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα δεν έχει σχέση με το θέμα του Τουρέ το οποίο θεωρείται τελειωμένο. Πριν λίγα λεπτά βγήκε το όνομα του Λούκας Πιαζόν. Πρόκειται για τον 24χρονο εξτρέμ της Τσέλσι, ο οποίος φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Τα στελέχη των Πειραιωτών βρίσκονται σε εγρήγορση και είναι προφανές πως οι «ερυθρόλευκοι» κάτι «ψήνουν» στην Αγγλία για το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει σχέση με τον Τουρέ. Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει εξτρέμ μέχρι αύριο με τον Πιαζόν να έχει έρθει στην επικαιρότητα εδώ και λίγη ώρα.