Ολυμπιακός: Το έχει κάνει ξανά με τις εκκαθαρίσεις ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να γίνουν εκκαθαρίσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά είναι κάτι που το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν.

Ολυμπιακός: Το έχει κάνει ξανά με τις εκκαθαρίσεις ο Μίτσελ

Στην παρουσίαση του ο Μίτσελ ξεκαθάρισε ότι θέλει να δουλέψει με ένα ρόστερ 24 ποδοσφαιριστών. Στον Ρέντη βρίσκονται περισσότεροι από 35 παίκτες γεγονός που κάνει πολύ δύσκολο το έργο του.

Δεν είναι εύκολη, όμως και η αποστολή των εκκαθαρίσεων και το γνωρίζει καλά ο Μίτσελ. Το παραδέχτηκε κιόλας πως δεν θα είναι απλό, αλλά από την άλλη δήλωσε σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει την επιθυμία του πράξη. Ο 59χρονος προπονητής θα πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις για να αλλάξει η εικόνα του ρόστερ.

Για τον ίδιο, πάντως, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είναι κάτι που το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και θα το κάνει και τώρα. Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό δεν είχε διστάσει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές και να εισηγηθεί την αποχώρηση ποδοσφαιριστών που μέχρι τότε είχαν σημαντικό ρόλο.

Ο Μίτσελ είχε αναλάβει τον Φεβρουάριο του 2013 και εκείνο το καλοκαίρι προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές. Οι πιο ηχηρές αποχωρήσεις ήταν αυτές των Τζιμπούρ, Αμπντούν. Ο Μίτσελ είχε εισηγηθεί να φύγουν από την ομάδα, όπως το ίδιο έγινε και με τον Βάις, αλλά και με τον Κοντρέρας. Δεν διστάζει να πάρει δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να γίνεται η δουλειά του σωστά και όπως εκείνος θέλει.

Πάντως αυτή η δουλειά που έχει μπροστά του δεν είναι και τόσο απλή, διότι βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και φυσικά θα πρέπει να γίνει σε συνάρτηση και με την ευρωπαϊκή λίστα.