ΟΦΗ: Παράθυρο για μια μεταγραφή ακόμα

Ο ΟΦΗ έχει ανοιχτές τις κεραίες του στην αγορά για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής και εφόσον βρεθεί ο παίκτης που πιστεύουν ότι ταιριάζει στην ομάδα θα γίνει μια προσθήκη ακόμα.

ΟΦΗ: Παράθυρο για μια μεταγραφή ακόμα

Ο ΟΦΗ κινείται για μια μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο ΟΦΗ πράγματι έχει ανοικτά μάτια προς την αγορά των ελεύθερων, παίκτες που έμειναν χωρίς ομάδα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, και ήδη υπάρχει μια λίστα από υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ωστόσο, στον ΟΦΗ κρίνουν πως θα γίνει μια ακόμα κίνηση εφόσον βρεθεί ο παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν στην ομάδα.

Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στην πραγματοποίηση της τελευταίας μεταγραφής. Αφενός είναι να βρεθεί παίκτες που θα κάνει καλύπτει τα αγωνιστικά κριτήρια που θέλει ο Νίκος Νιόπλιας και θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά.

Έχει σχηματιστεί μια λίστα με παίκτες που βρίσκονται στα ραντάρ του ΟΦΗ ωστόσο από την άλλη δεν θέλουν να γίνει μια, τελευταία, μεταγραφή απλά για να γίνει αλλά σκοπός είναι να μπει στην ομάδα προφίλ που θα ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει να προσθέσει ο Νίκος Νιόπλιας και παράλληλα θα δώσει στην ομάδα στοιχεία που λείπουν μέχρι στιγμής.