Ολυμπιακός: Βοηθός του Μίτσελ ο Χουάν Κάρλος Μαντιά

Ποιος είναι ο Χουάν Κάρλος Μαντιά που θα έχει ο Μίτσελ στο πλευρό του στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Βοηθός του Μίτσελ ο Χουάν Κάρλος Μαντιά

Ο Μίτσελ που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (21/9) από τον Ολυμπιακό και ακολούθως θα πάει στον Ρέντη για να πιάσει δουλειά το απόγευμα (18.00), θα φέρει έναν βοηθό.

Ο λόγος για τον Χουάν Κάρλος Μαντιά, τον οποίο είχε στη Μαρσέιγ, στη Μάλαγα, στην Πούμας και στη Χετάφε.

Ο 55χρονος Ισπανός έχει καθίσει στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής σε ισπανικές ομάδες, όπως στις Σαμπαντέλ, Αλαβές, Χέρκουλες, Τενερίφη, Σανταντέρ και Λογκρονιές.

Ο Μαντιά είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια τυφλά ο Μίτσελ. Είναι εκείνος που αναλαμβάνει το κομμάτι της ανάλυσης των αγώνων, που δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες και χαριτολογώντας ο Μίτσελ έλεγε σε Ισπανούς δημοσιογράφους ότι «του έχω δώσει το ελεύθερο να μου κάνει ακόμη και παρατηρήσεις και τις κάνει πάντοτε με επιχειρήματα, με εικόνα και με βίντεο. Εγώ πολλές φορές λειτουργώ με το συναίσθημα, αλλά εκείνος με την υπομονή, με την εικόνα και με την πολύωρη μελέτη».

Όταν είχε καθίσει στον πάγκο της Σανταντέρ, ο ισπανικός σύλλογος βρισκόταν στην Primera Division. Την δε Χέρκουλες την είχε ανεβάσει κατηγορία (από την 3η στην 2η).

Γενικώς, τα χνώτα του με τον Μίτσελ ταίριαξαν, γιατί πολύ απλά ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έβλεπε στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο που έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, που δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, που λειτουργεί με την λογική και που αγαπάει το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου.

Ο Μίτσελ είχε μαζί του στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και τον γυμναστή Χοσέ Βαγιέχο. Περισσότερα θα ξέρουμε την Τετάρτη (21/9) για τον αριθμό των συνεργατών που θα φέρει, αν και με ορισμένους από αυτούς που θα συναντήσει στον Ρέντη το απόγευμα της ίδιας μέρας, είχε συνεργαστεί. Όπως τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη και φυσικά τους Χρήστο Θέο και Νίκο Λυκουρέστη από το ιατρικό τιμ...