Κελεσίδης: «Τον Βατσλίκ δεν τον υπολογίζω, από την πρώτη φορά που τον είδα μου θυμίζει τον Πολέτι»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε για Βατσλίκ, Κοτάρσκι, Πασχαλάκη. 

Κελεσίδης: «Τον Βατσλίκ δεν τον υπολογίζω, από την πρώτη φορά που τον είδα μου θυμίζει τον Πολέτι»

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ τοποθετήθηκε αναφορικά με τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, ενώ ειδική μνεία έκανε και στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον Πασχαλάκη σημείωσε: «Όταν ο Πασχαλάκης έπαιζε στον ΠΑΟΚ έλεγα πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, τον Βατσλίκ δεν τον υπολογίζω, από την πρώτη φορά που τον είδα μου θυμίζει τον Πολέτι, έχει πρόβλημα δεν μπορεί να βγει. Αν πάρει τον Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός θα παίξει σε βάθος χρόνου».

Για τον Κοτάρσκι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κοτάρσκι είναι η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Δεν φοβάται να βγει, γρήγορες εξόδους, μόνο αυτός θα μπορούσε να βγει έτσι όπως προχθές στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Κοτάρσκι με τις εμπειρίες που θα πάρει μπορεί να ξεπεράσει τον Πασχαλάκη. Τερματοφύλακας που έχει τη λέξη «φόβος» στο λεξιλόγιο του, δεν υπάρχει, είναι σαν να έρχεται μέσα στο σπίτι μου».

Για την περιπέτεια της υγείας του: «Ο κορονοϊός ήταν η μεγαλύτερη απόκρουση της ζωής μου, πήρα πολλή αγάπη από όλον τον κόσμο και εύχομαι στον Σταύρο Σαράφη να επιστρέψει πάλι δίπλα μας».