Περιμένοντας την απόφαση για την έφεση

Στον Ολυμπιακό καταθέτουν μέχρι το μεσημέρι υπόμνημα στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και αναμένεται η απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών.

Περιμένοντας την απόφαση για την έφεση

Υπόμνημα στο δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ καταθέτουν σήμερα οι Πειραιώτες ελπίζοντας ότι θα πέσει η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών που τους έχει επιβληθεί για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, το οποίο έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Πειραιώτες έχουν διορία να καταθέσουν το υπόμνημα τους μέχρι τη 1 το μεσημέρι σύμφωνα και με τη διορία που τους είχε δώσει η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Είναι πολύ πιθανό αυτό το θέμα να τελειώσει σήμερα, διότι αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η οριστική απόφαση να ανακοινωθεί και αύριο το πρωί.

Να θυμίσουμε πως στον Ολυμπιακό είχε επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο. Επιπλέον είχαν τιμωρηθεί και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Τη συγκεκριμένη ποινή την εξέτισαν στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.