Ολυμπιακός: Πιάνουν λιμάνι οι Μίτσελ - Καμπιάσο, εκτός και αν...

Οι Μίτσελ και Καμπιάσο φέρονται έτοιμοι να ξανασμίξουν με τον Ολυμπιακό, εκτός και αν γίνει την τελευταία στιγμή η ανατροπή με την «καψούρα» του Μαρινάκη που λέγεται Μαρθελίνο και o οποίος δεν «ψηνόταν» το καλοκαίρι με την προοπτική της Ελλάδας. Επαφές και με τον Πάουλο Σόουζα, ισπανικό σενάριο και για τον Χαβιέ Καγιέχα.

Ολυμπιακός: Πιάνουν λιμάνι οι Μίτσελ - Καμπιάσο, εκτός και αν...

Κρίσιμη μέρα η Τρίτη (20/9) για τον διάδοχο του Κάρλος Κορμπεράν και με τα έως τώρα δεδομένα, το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Μίτσελ! Επίσης, επειδή στην ΠΑΕ θέλουν να γεμίσουν με ποδοσφαιράνθρωπους με ισχυρή προσωπικότητα, συζητιέται έντονα το όνομα του Εστεμπάν Καμπιάσο, έτσι ώστε να επιστρέψει στον Ρέντη είτε μαζί με τον Μίτσελ στο τεχνικό τιμ, είτε σε άλλο πόστο, είτε ακόμη και... μόνος του στον πάγκο (σ.σ. σενάριο με τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα έρθει ο Μίτσελ).

Στον Ολυμπιακό λοιπόν φέρονται να έχουν «σταντ μπάι» τον 59χρονο Ισπανό τεχνικό και τον Αργεντινό, καθώς το παλεύουν για ένα «δυνατό» όνομα.

Ο Μαρθελίνο είναι ένας προπονητής, ο οποίος αποτελεί κατά κάποιο τρόπο «καψούρα» του Βαγγέλη Μαρινάκη και ήταν από τους πρώτους με τους οποίους είχε μιλήσει το καλοκαίρι μετά την απομάκρυνση του Μαρτίνς. Ωστόσο, όπως γράφει και το «ΦΩΣ» της Τρίτης (20/9), τότε δεν τον ενδιέφερε η προοπτική της Ελλάδας. Εννοείται ότι με τον Ισπανό τεχνικό ήταν λογικό να ξαναέρθει σε επαφή μαζί του και τώρα. Πλέον, απομένει να δούμε αν θα γίνει τελικά η ανατροπή της τελευταίας στιγμής, μια ανατροπή που έως και το βράδυ της Δευτέρας (19/9) φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

Επίσης, από την Πορτογαλία προκύπτουν σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό όντως να έχει μιλήσει με την πλευρά του Πάουλο Σόουζα (έφυγε πρόσφατα από την Φλαμένγκο), ενώ στην Ισπανία αναφέρουν ότι ψάχτηκε και για την περίπτωση του Χαβιέ Καγιέχα, ο οποίος έχει περάσει από τις Βιγιαρεάλ και Αλαβές.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν τον πρώτο λόγο για να αναλάβει το τεχνικό τιμ έχει ο Μίτσελ, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και η επιστροφή του Καμπιάσο και μένει να φανεί μέσα στη μέρα, αν ο Μαρθελίνο που αποτελούσε από το καλοκαίρι την βασική επιλογή, αλλάξει στάση, δει με διαφορετικό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού και απαντήσει θετικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.