Μήνου: «Μακάρι να μην πάει καλά ο Ολυμπιακός»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αντώνης Μήνου μίλησε για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 

Μήνου: «Μακάρι να μην πάει καλά ο Ολυμπιακός»

Για την πορεία του Ολυμπιακού, το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Πασχαλάκης και την κλήση του Κουλιεράκη στην Εθνική Ανδρών, μίλησε στο Metropolis 95,5, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αντώνης Μήνου.

Για την πορεία του Ολυμπιακού που τον έχει φέρει στο -7 από την κορυφή:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει τα πατήματά του, αλλάζει προπονητές και δεν δικαιολογείται να κάνει τέτοια λάθη και να έχει τέτοια εικόνα. Δεν έχει την ισορροπία στο ρόστερ του. Γίνονται λάθος χειρισμοί σε παίκτες. Ο Χάμες και ο Μαρσέλο είναι πολυτέλεια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν. Και ο ΠΑΟΚ έκανε τα ίδια με την απόκτηση του Μπερμπάτοφ. Μακάρι να μην πάει καλά ο Ολυμπιακός. Εγώ όσες ομάδες έχω αγαπήσει και υπηρετήσει στην καριέρα μου θέλω να πηγαίνουν καλά και να χτυπούν τίτλους. Έχω αγωνιστεί τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ, που μεγαλύτερος αντίπαλός τους ήταν ο Ολυμπιακός. Αγαπώ και τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα της πόλης μου».

Για την κλήση του Κουλιεράκη στην Εθνική Ανδρών:

«Είναι νωρίς ακόμα για τον ίδιο να φορτώνεται κι άλλο. Η Εθνική θα περάσει την εικόνα ότι με 1-2 καλές εμφανίσεις μπορεί να είσαι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή. Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές επιλογές με νεαρούς παίκτες να βρίσκονται σε μεγάλες ομάδες και να κάνουν πρωταθλητισμό. Τα ρόστερ των μεγάλων ομάδων είναι φτωχά από ελληνικό στοιχείο. Ο Κουλιεράκης πρέπει να καταλάβει με την κλήση του ότι θέλει μεγάλο αγώνα για να καταξιωθεί, δεν φτάνει μία κλήση στην Εθνική Ανδρών».

Για τις εμφανίσεις του Κοτάρσκι με τον ΠΑΟΚ:

«Η ηλικία του είναι πολύ καλή και ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει πάνω του. Ακόμα όμως είναι νωρίς να τον κρίνουμε είτε θετικά, είτε αρνητικά».

Για τον Κουέστα:

«Ο Ισπανός είναι ένας καταξιωμένος και έμπειρος τερματοφύλακας. Από την αρχή που ήρθε στον Άρη είχα πει ότι είναι καλός γκολκίπερ. Όλοι κάνουν λάθη, άλλωστε εμείς δεν κάναμε στην καριέρα μας; Ο Κουέστα παρά τα λάθη η ομάδα και ο κόσμος τον στήριξε. Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη γιατί το λάθος σε στιγματίζει. Σκεφτείτε όμως και στο εξωτερικό γίνονται πολλά λάθη. Η Παρί και η Τσέλσι αποκλείστηκαν πέρυσι λόγω των λαθών των τερματοφυλάκων τους, ενώ η Ρεάλ χάρη στον Κουρτουά σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Πασχαλάκη και τα σενάρια που τον θέλουν να κλείνει στον Ολυμπιακό:

«Είναι από τους καλούς τερματοφύλακες και μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκει τόσο καιρό ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι οικονομικό ή θέμα μετακίνησης. Ο Βατσλίκ θα έχει πρόβλημα. Ο κόσμος πρέπει να αποδεχτεί την κίνηση της ομάδας. Εγώ θυμάμαι όταν πήγα από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ είχα κάποια προβλήματα στα πρώτα παιχνίδια, καθώς όταν έκανα ζέσταμα μπροστά στην 21 οι οπαδοί της Ένωσης φώναζαν το όνομα του Οικονομόπουλου».