Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ πάντοτε περίμενε το τηλέφωνο από τον Πειραιά!

Ο Μίτσελ είναι μεταξύ των προπονητών που εξετάζονται από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει το τιμόνι των Πειραιωτών σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ πάντοτε περίμενε το τηλέφωνο από τον Πειραιά!

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά για τον διάδοχο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι Λοράν Μπλαν, Εστεμπάν Καμπιάσο, Μίτσελ, Ράφα Μπενίτεθ, Μάρκο Νίκολιτς, Πάουλο Σόουζα, Σλάβεν Μπίλιτς, Ντέγιαν Στάνκοβιτς κ.ά. έχουν παρελάσει από τα ρεπορτάζ. Όχι άδικα φυσικά... Κι αυτό, γιατί οι πρωταθλητές είναι σε συζητήσεις με αρκετούς.

Ο Μίτσελ είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Ο 59χρονος Ισπανός πρώην τενχικός των Πειραιωτών δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο λιμάνι. Μπορεί τον Ιανουάριο του 2015 να ήταν κάπως... απότομη η απόλυσή του, αλλά ποτέ δεν έκρυψε τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχει με τον σύλλογο.

Ο Μίτσελ λοιπόν είναι μία από τις επιλογές της πειραϊκής ΠΑΕ. Μπορεί μετά την αποχώρησή του με τον Ολυμπιακό να μην κατάφερε να πετύχει σπουδαία πράγματα στις ομάδες που εργάστηκε (Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας, Χετάφε), αλλά το έργο του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Στην ΠΑΕ όλη μέρα συζητούν για την «επόμενη μέρα» στην τεχνική ηγεσία και το όνομα του Μίτσελ βρίσκεται πολύ ψηλά. Το ρίσκο που πήραν με τον Κάρλος Κορμπεράν δεν βγήκε και στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι εντός των επόμενων δύο-τριών 24ώρων θα καταφέρουν να βρουν τον διάδοχο.

Ακούγεται έντονα και η περίπτωση του Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος όμως ναι μεν είναι μία τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, αλλά είναι πιο άπειρος από τον Κορμπεράν, έχοντας να επιδείξει μόνο τη θέση του ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Κολομβίας.