Μπράμπετς: «Ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε»

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Μπράμπετς: «Ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε στη κάμερα των καναλιών Novasports για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Μας βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε. Διαχειριστήκαμε το υπέρ μας σκορ και πήραμε τη νίκη», είπε ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη.

Για τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας, όταν έμεινε πίσω στο σκορ:

«Είναι κάτι που μας ζήτησε και ο νέος προπονητής μας, απ’ όταν ήρθε. Να παίζουμε με ψυχή και να δίνουμε τα πάντα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. Η διακοπή λόγω Εθνικών, θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε. Όταν επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, ευελπιστώ να έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για το αν θεωρεί ότι το τρέχον ρόστερ της ομάδας, είναι καλύτερο από το περσινό:

«Δε θα ήθελα να το συγκρίνω. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Είναι το 5ο παιχνίδι. Θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς, ανάλογα με το τι θα καταφέρουμε. Το ακούω από παντού αυτό, μπορούμε να ονειρευόμαστε όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα. Δεν έχει σημασία το βιογραφικό και το τι γράφεται για την ομάδα. Μπορούμε να το κάνουμε αλλά όλα έρχονται μέσα στο γήπεδο».

Για το αν αυτή η νίκη… ανοίγει την όρεξη της ομάδας:

«Κάθε νίκη ανοίγει την όρεξη και πρέπει να είμαστε… πεινασμένοι για νίκες όλη τη χρονιά, πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα έρθουν και οι ήττες και εκεί θα πρέπει να δείξουμε αντίδραση».