Πάρντιου: «Είναι σπουδαίο να κάνεις ανατροπή κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό»

Πρώτη με νίκη για τον προπονητή του Άρη, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος στάθηκε στην ανατροπή που έκανε η ομάδα του με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.  Ζήτησε συγνώμη από τους Πειραιώτες και τον διαιτητή

Πάρντιου: «Είναι σπουδαίο να κάνεις ανατροπή κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό»

Ο Άλαν Πάρντιου στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στην πίστη των παικτών του αλλά και την ποιότητα που διαθέτουν.

Αρχικά ο Άγγλος τεχνικός είπε: «Είχαμε πρόβλημα στα άκρα γιατί πριν το παιχνίδι τραυματίστηκε ο Ντουκουρέ. Δεν μπορούσαν οι δύο παίκτες που είχαμε εκεί να συνεργαστούν καλά και είχαμε πρόβλημα αλλά στην εξέλιξη του βρήκαμε την λύση. Με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο μέρος, η ομάδα έχει τεχνική ποιότητα και δώσαμε άλλη ώθηση στο παιχνίδι μας και αυτό μας έδωσε την νίκη.

Δύο ήταν τα βασικά στοιχεία. Δεν αλλάξαμε την τακτική μας σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα. Το δεύτερο πως τα παιδιά είχαν πίστη, οι παίκτες πίεζαν συνέχεια, μάλιστα ο Νταμπό ήρθε και μου είπε πως θα σκοράρουμε, να μην ανησυχώ. Είναι κάτι σπουδαίο να κάνεις ανατροπή κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Δώσαμε στον αντίπαλο πολύ χώρο στο πρώτο μέρος και αυτό ήταν ίσως το «κλειδί», η αλλαγή που κάναμε στο δεύτερο. Ανεβάσαμε πιο ψηλά την πίεση μας, κλείσαμε τους χώρους».

Όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες είπε: «Το «κλισέ» που θέλω να πω είναι, πως είπα στα παιδιά πριν τον αγώνα πως έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είπα πως θα παίξουμε με 16 παίκτες, γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους, αλλά σιγά σιγά, όχι απότομα».

Για την αλλαγή Γκρέι με Πάλμα: «Πίστευα πως ο Γκρέι δεν προκαλούσε πολλά προβλήματα, ο Πάλμα είναι ακριβώς το αντίθετο ως παίκτης μιας και πιέζει ψηλά. Στις σημειώσεις μου είχα τσεκάρει μόνο ένα όνομα για το δεύτερο μέρος, αυτό του Πάλμα».

Επίσης ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον διαιτητή και τον Ολυμπιακό γιατί δεν ήμουν ήρεμος στον πάγκο. Οφείλουμε αρκετά και στους φιλάθλους μας για σήμερα. Η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες, το είδα πριν έρθω, είναι μία πρόκληση για μένα, να αναλαμβάνω τέτοιες ομάδες».

Για το 0-1 του Ολυμπιακού: «Για το φάουλ θέλω να το δω και πάλι, αν και φάνηκε πως υπάρχει φάουλ».