Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ολική κατάρρευση στην επανάληψη

Ο Ολυμπιακός είχε καλό πρώτο ημίχρονο, κατέρρευσε στην επανάληψη και έχασε από τον Άρη με συνέπεια και την απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν. Η κριτική των παικτών στο «Κλ. Βικελίδης»

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ολική κατάρρευση στην επανάληψη

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, έχασε από τον Άρη και έμεινε πίσω στη βαθμολογία συνεχίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ήταν για τελευταία φορά προπονητής του Ολυμπιακού και σε ό,τι αφορά τους παίκτες του αρκετοί ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, ελάχιστοι στην επανάληψη.

Η κριτική των παικτών.

ΤΟΜΑΣ ΒΑΤΣΛΙΚ: Μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ, όπως και στο δεύτερο. Σε πολύ κακή βραδιά στο δεύτερο μέρος, ενώ φαινόταν ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

ΣΙΜΕ ΒΡΣΑΛΙΚΟ: Καλό πρώτο μέρος και αμυντικά αξιόπιστος, ανεβάζοντας σταδιακά το ρυθμό του. Όταν βγήκε μπήκαν τα γκολ.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Όσο περνούσε η ώρα όλο και έπεφτε η απόδοσή του. Δεν μπόρεσε να κόψει τον Καμάτσο στο δεύτερο γκολ (φάνηκε πάντως σα να του έγινε φάουλ), ενώ παραλίγο να δωρίσει κι ένα ακόμη στο τέλος.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: Πολύ καλό παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια με τοποθετήσεις και κοψίματα, αλλά χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει και αυτός στις φάσεις των γκολ του Άρη.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Δεν κάλυψε τον Μαντσίνι στη φάση της ισοφάρισης, από τη δική του πλευρά και το δεύτερο γκολ.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Από τους πρωταγωνιστές στο πρώτο μέρος, έπεσε πολύ στην επανάληψη και αυτό φάνηκε στην εξέλιξη του αγώνα.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Όσο είχε δυνάμεις ήταν απολαυστικός. Η πάσα του στο γκολ του Μασούρα δεν «υπάρχει». Η απουσία του τον επηρέασε σε επίπεδο δυνάμεων και ο Ολυμπιακός έχασε όλη τη δύναμή του στο κέντρο.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Εξαιρετικές επαφές και ωραία οργάνωση από τον άξονα στη δημιουργία φάσεων. Στο δεύτερο κουράστηκε, ίσως να έπρεπε να βγει νωρίτερα. Αλλά όσο έπαιξε είχε στιγμές της κλάσης του.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, παίζοντας πιο πολύ στα πλάγια. Ο Ισπανός έπαιρνε πρωτοβουλίες, είχε συμμετοχή στο γκολ, αλλά όχι όσα μπορεί και όσα περιμένει ο Ολυμπιακός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Καλό πρώτο ημίχρονο, εξαιρετικό γκολ, τρεξίματα. Στο δεύτερο τίποτα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Κι ο Μαροκινός είχε σημαντική συνεισφορά στη λειτουργία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Δεν είχε κάποια καλή τελική, αλλά συμμετείχε στο ματς. Δεν είδε κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός όταν τον έβγαλε ο Κορμπεράν.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΑΒΙΛΑ: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά από την πλευρά, ενώ και πίσω είχε προβλήματα.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Είχε την ευκαιρία στο φινάλε, είχε κινητικότητα, αλλά χρειάζεται προσαρμογή.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε για να πιέσει περισσότερο από τον Χάμες, όμως δεν είχε κάτι ουσιαστικό να προσφέρει.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΟΥΙ ΤΖΟ: Βρέθηκε μία φορά σε θέση βολής μπερδεύτηκε και κόπηκε.

ΤΖΟΣ ΜΠΟΟΥΛΕΡ: Πήγε να απειλήσει με μπασίματα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.