ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1: Ο (πρώην) Διαμαντής..,ξέρανε το «Δικέφαλο» στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων (hls)!

Ο ΠΑΟΚ, με ...γκολάρα, του Νάρεϊ προηγήθηκε του ΟΦΗ στο Ηράκλειο αλλά οι Κρητικοί ισοφάρισαν (1-1) στο... 102' με τον πρώην παίκτη των Θεσσαλονικέων Διαμαντή αφήνοντας το «δικεφαλο του βορρά» στο -4 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1: Ο (πρώην) Διαμαντής..,ξέρανε το «Δικέφαλο» στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων (hls)!

Ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ο Απόστολος Διαμαντής με κεφαλιά στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για τον ΟΦΗ στο τελικό 1-1 κι άφησε την πρώην ομάδα του στο -4 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό

Οι Θεσσαλονικείς (που στα προηγούμενα 12 ματς απέναντι στους Κρητικούς, ανεξαρτήτως έδρας, είχε 11 νίκες και μια ισοπαλία...) κόντρα στην ροή του αγώνα, προηγήθηκαν με την συμπλήρωση 10 λεπτών μ' ένα απίθανο γκολ του Νάρεϊ (2ο του στο πρωτάθλημα) μετά από καταπληκτική μπαλιά του Βιεϊρίνια.

Παρότι ο Πορτογάλος λίγο αργότερα, λόγω τραυματισμού έγινε αναγκαστική αλλαγή οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα με τον σκόρερ να κάνει ότι θέλει.

Από την άλλη η ομάδα του Νιόπλια (που προερχόταν από εντός έδρας ήττα με τον Παναιτωλικό) προσπαθούσε να διαχειριστεί την απογοήτευση με τον Λάρσον να δείχνει ο μόνος ανεπηρέαστος αφού από τα πόδια του ξεκινούσε ότι καλό έφτιαχνε.

Ωστόσο ο ντεμπιτάντ Γκερέρο δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή σε σέντρα σουτ του, ενώ ο Ντιουσέ δεν βρήκε στόχο.

Το ίδιο όμως κι οι Αουγκούστο - Ολιβέιρα, στην άλλη πλευρά του τερέν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εν μέρει κι εξαιτίας της διακοπής λόγω καπνογόνων για 7 λεπτά.

Στις καθυστερήσεις ο ντεμπιτάντ Μπιφουμά είδε τον Ίνγκασον να του στερεί το γκολ πάνω στη γραμμή, αλλά ο Διαμαντής στο 102' με κεφαλιά (μπροστά από τον προωθημένο Στέφενς) ισοφάρισε για ν' ακολουθήσει... χαμός!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ- ΠΑΟΚ 1-1

Γήπεδο: «Θ.Βαρδινογιάννης» (Ηράκλειο)

Σκόρερς: 90'+12' Διαμαντής -10’ Νάρεϊ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες κάρτες: Λάρσον, Βούρος – Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Τομάς

Κόκκινες κάρτες: -

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στέφενς - Διαμαντής, Βούρος Πασαλίδης (62’ Ντουρμισάι), – Λάρσoν, Μπαλογιάννης (79’ Θοράρινσον), Μεγιάδο, Περέα (84’ Στάικος) - Ντίκο, Ντουσέ, Γκερέρο (84’ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι = Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (λ.τρ. 25’ Τσαούσης) - Κούρτιτς (80' Σβαμπ), Ντάντας - Νάρεϊ, Αουγκούστο (72’ Τομάς), Α. Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα (72’ Ελ Καντουρί).