Με Χάμες η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη. Όλες οι επιλογές του Ισπανού προπονητή.

Με Χάμες η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε τελικά την έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού επιλέγοντας τον Χάμες Ροντρίγκες στο βασικό σχήμα.

Αν και ο Κολομβιανός σταρ έχει 1,5 προπόνηση στα πόδια του με τα ερυθρόλευκα ο Κορμπεράν τον ρίχνει στη «μάχη» της πολύ δύσκολης αναμέτρησης με τον Άρη. Και έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια θέση θα παίξει, αφού ο σχηματισμός που έχει δώσει ο Ολυμπιακός τον έχει στο «10».

Κατά τα άλλα ο Βατσλίκ θα υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών με τον Βρσάλικο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά. Μανωλάς και Μπα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ιν Μπομ επέστρεψε δίπλα στον Εμβιλά, Μασούρας και Μπιέλ φέρονται να παίζουν στα άκρα με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή. Βέβαια η διάταξη μπορεί να είναι με τον Χάμες δεξιά, τον Μασούρα αριστερά και τον Μπιέλ «δεκάρι», αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο χορτάρι του «Κλ. Βικελίδης».

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ - Βρσάλικο, Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ - Ιν Μπομ, Εμβιλά, Μασούρας, Χάμες, Μπιέλ - Ελ Αραμπί