Ολυμπιακός: Διεθνής απήχηση για την άμεση ένταξη Χάμες στην αποστολή

Ο Κάρλος Κορμπεράν έβαλε αμέσως στην αποστολή του Ολυμπιακού (για το ματς με τον Άρη) τον Χάμες Ροντρίγκες και η είδηση έχει πάρει έκταση στο εξωτερικό. 

Ολυμπιακός: Διεθνής απήχηση για την άμεση ένταξη Χάμες στην αποστολή

Οτιδήποτε έχει να κάνει με έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας αξίας και φήμης όπως είναι ο Χάμες Ροντρίγκες αποκτά αμέσως έκταση στα διεθνή ΜΜΕ.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά για την είδηση της συμμετοχής του στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη (18/9) στη Θεσσαλονίκη, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ελληνική ομάδα κι ενώ ακόμη δεν έχει μάθει πρόσωπα και πράγματα στο νέο περιβάλλον που θα συμμετάσχει για την επόμενη σεζόν.

Ο Χάμες έχει ξεπεράσει έναν τραυματισμό που είχε στο Κατάρ, έχει παίξει για λίγο και μπορεί να υπολογίζεται άμεσα από τον Κάρλος Κορμπεράν, με την παρουσία του στην αποστολή να έχει να κάνει κυρίως με εγκλιματισμό, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσει να παίζει μετά τη διακοπή. Άλλωστε θα έχει παιχνίδια και με την Εθνική της χώρας του στην οποία κλήθηκε πρόσφατα.

Στην Κολομβία και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ για την επιστροφή του Χάμες στη δράση και πιθανολογούν ότι μπορεί η καριέρα του στον Ολυμπιακό να αρχίσει από το ματς στο «Κλ. Βικελίδης».